Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Thin Clients

Thin Clients

Thin clients bestellen

Thin clients worden gebruikt binnen een zakelijke omgeving om verbindingen op te zetten met o.a. terminal servers. Een thin client is een voordelige en uitstekende oplossing om met meerdere mensen op een netwerk te werken, bijvoorbeeld in een bedrijf, organisatie of school.
De laatste jaren is de markt voor thin clients enorm gegroeid. Ook bij DiscountOffice.nl vindt u een veelzijdig assortiment thin clients die u gemakkelijk en snel online kunt bestellen.
De beste desktop thin clients van HP en Dell bestelt u met hoge kortingen. De meeste thin clients zijn snel leverbaar. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en de thin clients worden razendsnel bij u bezorgd.

Voordelen thin clients

Een thin client is een kleinere versie van een pc, maar dan zonder grafische kaarten of harde schijf. Hierdoor kan een thin client alleen met een desktop of laptop gebruikt worden. Alle thin clients zijn binnen een bedrijf of organisatie verbonden met dezelfde server, wat veel voordelen oplevert.
Alle thin clients kunnen namelijk in een batch geüpdatet worden en worden er nieuwe programma’s geïnstalleerd dan worden alle thin clients gesynchroniseerd. Dit scheelt voor systeembeheerders veel tijd en kosten. Daarnaast zijn ze goed bestand tegen virussen en zuiniger in energie dan pc. Door het compacte model neemt een thin client weinig ruimte in op het bureau.
Een thin client is dus ook heel handig om een thuiswerkplek mee te installeren. U hoeft thuis alleen maar de thin client aan te sluiten op een desktop of laptop. Op de thin client staan alle programma’s die ook op de server staan en kunt u dezelfde werkzaamheden verrichten als op kantoor.

Ruim aanbod thin clients

In het assortiment van DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit topkwaliteit betrouwbare thin clients van onder meer de topmerken Dell en HP. Van Dell vindt u de OptiPlex en de Wyse uitvoeringen. Van HP vindt u verschillende modellen van de T-serie, zoals de HP Zero Client en meer.

Hieronder volgt een overzicht van de meeste populaire thin clients:

  • Thin Client HP T640
  • Thin Client HP T530
  • Thin Client HP T740

Een thin client is met name geschikt voor Microsoft Office, zoals Word, Excel en Outlook programma’s en voor het surfen op internet. Een thin client is echter minder geschikt voor grafische doeleinden, dan is een workstation of desktop PC beter geschikt.