Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

USB kabels

USB kabels

USB kabel bestellen

Een USB kabel kopen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor USB kabels in diverse uitvoeringen voor iedere gewenste toepassing. Voor de werkplek op kantoor of voor de thuiswerkplek.
USB kabels worden gebruikt voor het opladen van smartphones, tablets en e-readers. Voor het overbrengen van data en voor het aansluiten van apparaten op de computer of laptop.
Er zijn verschillende soorten USB kabels, zoals USB-A, USB-C, micro USB en mini USB. Bij DiscountOffice.nl vindt u voor elk apparaat de beste USB-kabels. Via de filterwoorden in de linkerkolom vindt u snel de juiste keuze. Vervolgens rondt u uw bestelling eenvoudig af. U betaalt veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u liever achteraf betalen? Speciaal voor bedrijven, scholen en instelling biedt DiscountOffice.nl de mogelijkheid om op rekening te kopen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
Heeft u snel een USB-kabel nodig? Geen probleem bij DiscountOffice.nl. De meeste USB -kabels zijn direct uit voorraad leverbaar, dit betekent meestal vandaag besteld is de volgende werkdag al geleverd.

Voor elk apparaat de beste USB-kabel

Voor het verbinden van veel apparaten is een USB kabel vereist, zoals voor het aansluiten van een toetsenbord en muis op de computer. Sinds 1996 is USB (Universal Serial Bus) de internationale standaard voor het aansluiten van randapparatuur.
Het grote voordeel van een USB aansluiting is dat het apparaat direct van stroom voorzien wordt zonder gebruik van een extra voedingskabel. Bijvoorbeeld bij handscanners, het laden van een smartphone of tablet en het aansluiten van een externe harde schijf, optische muis en toetsenbord. Ook is het mogelijk om met een USB hub meerdere apparaten gelijktijdig op een enkele poort van een computer of laptop aan te sluiten.

Ruim assortiment USB-kabels

Op zoek naar een USB-kabel 2 meter? DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment USB-kabels in verschillende lengtes variërend van 0.5 meter tot wel 5 meter.
Momenteel is een USB 2.0 kabel veel gebruikt, maar er zijn ook USB-kabels met een hogere overdrachtssnelheid zoals USB 3.0 en USB 3.1 kabels te bestellen.

Hieronder volgt een greep uit het assortiment USB-kabels, die u gemakkelijk en voordelig via DiscountOffice.nl kunt kopen:

  • USB 2.0 kabel
  • USB 3.0 kabel
  • USB-A naar USB-C kabel
  • Thunderbolt USB-C kabel

USB-kabels in de aanbieding

DiscountOffice.nl levert alle USB-kabels met hoge kortingen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen waardoor u bij een grotere afname profiteert van nog eens extra lage prijzen. Bestel al uw kabels via DiscountOffice.nl en u bent nog voordeliger uit!