Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Usb opladers

Usb opladers

Andere benamingen: Usb lader

USB opladers bestellen

Bent u op zoek naar een USB oplader voor mobiele telefoon, tablet, mediaspeler of spelconsole? Bij DiscountOffice.nl vindt u een breed assortiment USB laders tegen een scherpe prijs. U bestelt voor elk apparaat de juiste USB opladers gemakkelijk en voordelig online.
U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen usb opladers, bijvoorbeeld voor in de auto of laadstations voor het opladen van meerdere apparaten.
Binnen het ruime aanbod op de website wordt uw zoekopdracht eenvoudig verfijnd wanneer u gebruik maakt van de handige filterwoorden. Zo weet u zeker dat u de juiste oplader bestelt die u nodig heeft.
De meeste USB opladers zijn direct uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl en de bestelde artikelen worden meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Wat is een USB oplader?

Sinds de iPod, de smartphone en de tablet op de markt zijn wordt USB naast het overbrengen van data ook gebruikt voor het opladen van de interne accu. Een standaard USB 2.0 aansluiting op een laptop of pc kan maximaal 0,5 ampère (500 mA) laadstroom leveren. USB 3.0 levert standaard 0,9 ampère, USB 3.1 zelfs 2 ampère. Een nadeel is wel dat het onhandig is om telkens het kabeltje van uw smartphone in een USB-poort van uw computer of laptop te steken. Een aparte USB lader die u overal in een stopcontact kan steken is de ideale oplossing!

Ruim assortiment USB laders

Bij DiscountOffice.nl bestelt u voor elke smartphone of tablet de juiste USB opladers voor in het stopcontact, in de auto, voor één apparaat of meerdere apparaten.

Hieronder volgt een greep uit het aanbod:

USB lader voor smartphone

Wilt u een usb oplader voor uw smartphone bestellen? Voor het opladen van uw mobiele telefoon is een 1 Ampère USB lader voldoende.

USB lader voor tablet

Wilt u een tablet opladen, dan kunt u een USB lader kopen die 2,1 ampère (2100 mA) kan leveren. Met deze USB lader kunt u ook uw telefoon opladen.

USB autolader

Wilt u een apparaat opladen in de auto dan biedt DiscountOffice.nl diverse typen autoladers met twee USB poorten van 5V.

Laadstations

Wilt u meerdere apparaten gelijktijdig laden, kies dan voor een USB lader met meerdere uitgangen. Bijvoorbeeld met USB-A en USB-C aansluiting.