Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Vaten

Vaten

Andere benamingen: Opslagtank, IBC containers, Tonnen

Opslagtanks, tonnen, jerrycans en vaten kopen

Plastic vaten, IBC containers, tonnen en opslagtanks zijn er in veel soorten en maten, zoals 4000, 3000 of 1000 liter vaten. U kunt kiezen uit kunststof of metalen vaten en een ton zonder of met deksel. Opslagtanks of vaten worden gebruikt voor een veilig transport of opslag van vloeistoffen. Ze worden vooral gebruikt in de levensmiddelen of chemische industrie zoals campings, groothandels, voedingsindustrieën en ziekenhuizen.

Ruim aanbod vaten

DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid assortiment vaten, tonnen en opslagtanks. De vaten kunnen verschillende doeleinden hebben zoals voor het opslaan van water, brandstof of andere vloeistoffen. Om deze chemische vloeistoffen goed op te kunnen slaan zijn de opslagtanks en deksels van verschillende materialen gemaakt zoals kunststof, staal, rubber. Daarnaast zijn er ook vaten die op een pallet staan, deze zijn meestal aan alle zijden onderrijdbaar. Wanneer u op zoek bent naar een vatenkantelaar, dan kunt u deze ook voordelig bestellen op DiscountOffice.nl.

Van welke materialen zijn vaten en opslagtanks gemaakt?

Vaten zijn van verschillende materialen gemaakt, dit komt omdat de opslagtanks voor verschillende vloeibare chemische stoffen geschikt zijn zoals water of brandstof. De meeste opslagtanks zijn gemaakt van kunststof dat bestand is tegen vele zuren en logen, polyethyleen genoemd. Mocht u meer informatie hierover willen, neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Sommige opslagtanks zijn verstevigd door middel van een stalen constructie of hebben banden van verzinkt plaatstaal om de tank heen.

Vaten met korting kopen

Bent u op zoek naar vaten of opslagtanks? DiscountOffice.nl heeft vaten in bijna alle soorten en maten. Het uitgebreide assortiment bevat plastic vaten, IBC containers, tonnen, dekselvaten en opslagtanks. De opslagvaten zijn scherp geprijsd en eenvoudig te bestellen. Mocht u meerdere stuks vaten nodig hebben dan kunt u ook een prijsopgave aanvragen en mogelijk ontvangt u nog meer korting. Mocht u nog meer vragen hebben over de vaten, levertijden of over DiscountOffice.nl neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. U kunt de klantenservice iedere werkdag bereiken, zowel telefonisch of door het contactformulier te versturen. U kunt het contact formulier vinden bij de knop “+ meer”, boven aan de website.