Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Ventilatoren

Ventilatoren

Ventilator bestellen

Op zoek naar verkoeling op de werkplek? Een ventilator zorgt voor frisse lucht op uw werkplek, zowel thuis als op kantoor. DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze ventilatoren en airconditioners die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen voor op tafel, op de vloer of op het bureau. Door de handige filterwoorden kiest u snel de ventilator die het beste aansluit op uw wensen.
De meeste ventilatoren zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan wordt uw ventilator meestal de volgende werkdag al bezorgd en kunt u genieten van een verkoelende werkplek.

Voordelen ventilator

Als u last heeft van de warmte op uw werkplek dan is een ventilator een ideale oplossing voor extra verkoeling.
Door te zweten verliezen mensen op een natuurlijke manier overtollige warmte. Tijdens warme dagen kunt u dit natuurlijke verdampingsproces helpen door een ventilator te plaatsen in de directe nabijheid. De lucht wordt aan de achterkant van de ventilator aangezogen en vervolgens versneld weer uitgeblazen aan de voorkant. Hierdoor wordt de lucht in de ruimte koeler.
De ventilator zorgt voor een continue aanvoer van koele lucht waardoor het natuurlijke verdampingsproces geholpen wordt.

Ruim assortiment ventilatoren

Het ruime assortiment ventilatoren van DiscountOffice.nl bestaat uit verschillende uitvoeringen en modellen. Staande ventilatoren, tafelventilatoren, statief ventilatoren, vloer ventilatoren, bij DiscountOffice.nl bestelt u voordelige ventilatoren voor elke ruimte. Voor de kleine ruimte thuis, voor de middelgrote ruimte op kantoor of voor de grotere ruimte in de werkplaats: ook wel de industriële uitvoeringen genoemd.

Een greep uit het assortiment:

Vloerventilator

Bent u op zoek naar een vloerventilator? DiscountOffice.nl biedt vloerventilatoren in diverse uitvoeringen tegen scherpe prijzen. Zo kunt u kiezen uit een staande ventilator, een kolomventilator of een statiefventilator. Het voordeel van een vloerventilator is dat dit een robuuste ventilator is die overal neer te zetten is.
Zoekt u een ventilator die geschikt is voor een kleinere ruimte? Een statief ventilator of staande ventilator heeft een stevige poot en is eenvoudig te verplaatsen. Zeer praktisch voor gebruik op kantoor of in de woonkamer.
Ook een kolomventilator is eenvoudig te verplaatsen en geschikt voor gebruik op kantoor, stil in gebruik en neemt weinig ruimte in. Bij DiscountOffice.nl kunt u online voordelige ventilatoren voor op de vloer bestellen in diverse kleuren en uitvoeringen.

Tafelventilator

Heeft u verkoeling achter uw bureau nodig of aan tafel? Een tafelventilator is de ideale oplossing. De tafelventilator kunt u op de tafel of op het bureau plaatsen voor een verkoelend briesje. De meeste tafelventilatoren hebben een zelfdraai functie zodat de koele lucht verspreid wordt door de ruimte, maar u kunt hem vaak ook vastzetten.

Bureauventilator usb

Bureauventilator bestellen? Ideaal voor uw werkplek, niet alleen thuis maar ook als u op kantoor werkt is de bureauventilator met usb-aansluiting. Deze compacte zeer stille ventilatoren hebben een geruisloze motor en geven een goede verkoeling achter uw bureau.

Airconditioner mobiel Inventum

Mobiele airconditioner kopen? DiscountOffice.nl levert diverse mobiele airco’s van Inventum tegen scherpe prijzen. Geschikt voor ruimtes tot 60m3, 80m3 of 105m3. Deze mobiele airconditioners maken gebruik van een afvoerslang naar buiten en zijn verrijdbaar, zodat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn naar een andere ruimte.

Voordelige ventilatoren

Bij DiscountOffice.nl bestelt u topkwaliteit ventilatoren tegen hoge kortingen, u bestelt gemakkelijk en snel online. Heeft u meerdere stuks nodig voor uw bedrijf, werkplaats of kantoor? Door de staffelprijzen kunt u bij een bestelling van meerdere stuks profiteren van extra kortingen. Zo bent u nog voordeliger uit.