Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Verf

Verf

Andere benamingen: Hobbyverf, Schoolverf, Plakkaatverf

Verf bestellen

Op zoek naar acrylverf, aquarelverf, plakkaatverf of olieverf? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor voordelig hobbyverf in veel verschillende kleuren en uitvoeringen. U bestelt de verf met korting gemakkelijk en snel online.
Het ruime assortiment verf bestaat onder meer uit acrylverf, olieverf, plakkaatverf of vingerverf: u vindt hier de beste verf voor hobby, professioneel gebruik en voor gebruik in het onderwijs.
Topmerken verf in superieure kwaliteit van Amsterdam, Creall, Jovi, Talens, Gallery en Eberhard Faber die u met hoge kortingen gemakkelijk online kunt kopen.
U kiest snel de juiste verf die u nodig heeft door gebruik te maken van de handige filterwoorden. U kunt onder meer selecteren op merk, kleur, type verf. In een paar eenvoudige stappen is bestelling geplaatst, vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u liever achteraf betalen? Als school, bedrijf of instelling biedt DiscountOffice.nl ook de mogelijkheid om op rekening te kopen. Dit kunt u tijdens het bestelproces aanvragen.
Het merendeel van de verf is uit voorraad leverbaar en wordt snel geleverd. Meestal heeft u uw favoriete verf de volgende werkdag al in huis.

Schoolverf met korting online kopen

Wilt u voor uw onderwijsinstelling verf voor kinderen bestellen? Voor u als school heeft DiscountOffice.nl veel te bieden. Naast de mogelijkheid om achteraf te betalen vindt u bij DiscountOffice.nl een zeer uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen en worden de bestellingen razendsnel bij uw school bezorgd.
Bovendien hanteren wij staffelprijzen, dus wanneer u meerdere aantallen bestelt kunt u profiteren van extra korting. Veel scholen en onderwijsinstellingen hebben inmiddels het bestelgemak en de lage prijzen van DiscountOffice.nl al ervaren.

Verschil tussen olieverf, acrylverf en aquarelverf

Verf is eigenlijk niets meer dan kleurpigmenten die gebonden zijn door diverse bindmiddelen, zoals olie, acryl binder of arabisch gom. Het bindmiddel is het belangrijkste verschil tussen olieverf, aquarel verf en acryl verf.
Bij olieverf is het pigment gemengd met olie om er een verf van te maken.
Bij acrylverf wordt een binder op basis van acrylaat (plastic) gebruikt. Hierdoor is de droogtijd van acrylverf veel korter dan van olieverf. Het voordeel van acrylverf is dat er snel gewerkt kan worden en uitstekend laag over laag kan aanbrengen.

Ruim assortiment hobbyverf

Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig hobbyverf in veel verschillende uitvoeringen. Geschikt voor uiteenlopende toepassingen voor het maken van de mooiste creaties.

U kunt onder meer kiezen uit onderstaande populaire verfsoorten:

Plakkaatverf

Plakkaatverf, ook wel gouache genoemd is een veelgebruikte verfsoort. Op scholen worden vaak grote flessen plakkaatverf gebruikt. Het is een dekkende verfsoort dat geschikt is voor papier en het droogt mat op. Deze bekende schoolverf is geschikt voor gebruik op karton, hout, brooddeeg etc. Plakkaatverf is gemakkelijk mengbaar en kleuren kunnen over elkaar heen gebruikt worden.

Acrylverf

DiscountOffice.nl levert kwalitatief uitstekende acrylverf in veel verschillende kleuren. Acrylverf is water verdunbaar, onderling mengbaar en snel drogend.

Aquarelverf

Transparante verf die verdund met water aangebracht wordt. Hoe meer water u gebruikt, hoe lichter de kleur van de verf wordt. Ook is het mogelijk om vele transparante lagen over elkaar heen te zetten.

Olieverf

Met olieverf kunt u zowel dun als zeer dik schilderen. Gemaakt van pigmenten en plantaardige olie. Leverbaar in diverse intense kleuren. Droogt erg langzaam, zodat u eventueel het werk nog kunt bewerken.

Naast bovengenoemde verfsoorten kunt u bij DiscountOffice.nl ook vingerverf, textielverf, krijtbordverf en meer bestellen tegen een scherpe prijs.

Vertrouwd bestellen

Aanbevolen