Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Verftablet

Verftablet

Andere benamingen: Blokverf, Waterverf

Verftablet bestellen

Verftabletten in veel verschillende uitvoeringen: in handige doosjes met meerdere kleuren of losse verftabletten zodat u zelf een doos kunt samenstellen. De verftabletten zijn verkrijgbaar in acryl-, aquarel- of waterverf. Gemakkelijk en voordelig online te bestellen via DiscountOffice.nl.
U kunt kiezen uit veel verschillende kleuren met hoogwaardige kleurpigmenten, geschikt voor kinderen en volwassenen. Voor gebruik op scholen, kinderdagverblijven of voor hobby doeleinden.
Met behulp van de handige filterwoorden vindt u snel de juiste verftabletten die u nodig heeft. U kunt onder meer selecteren op merk, kleur en soort verf.
Met een paar klikken is uw bestelling geplaatst. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Wilt u liever achteraf betalen? Voor scholen, instellingen en bedrijven biedt DiscountOffice.nl ook de mogelijkheid om op rekening te kopen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste verftabletten zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan wordt u pakketje meestal de volgende werkdag al geleverd.

Topkwaliteit verftabletten

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim aanbod topkwaliteit verftabletten en verfdozen van de kwaliteitsmerken Finetec, Faber Castell en Eberhard Faber die u met hoge kortingen online kunt kopen. Bovendien hanteert DiscountOffice.nl staffelkortingen, dus hoe meer u bestelt hoe lager de prijs.
U kunt kiezen uit waterverf tabletten voor kinderen, plakkaatverf tabletten en aquarel verftabletten voor volwassenen. De verftabletten hebben een uitstekende kwaliteit, diepe kleurpigmenten en makkelijk te mengen.
De verftabletten zijn los te bestellen zodat u zelf uw ideale kleurpalet kunt samenstellen. Maar u kunt bij DiscountOffice.nl ook complete verfdozen met meerdere kleuren bestellen tegen een scherpe prijs. Vaak worden de waterverf dozen geleverd inclusief penseel en mengpalet.

Ruime keuze verftabletten

Voor verftabletten in de meeste uiteenlopende kleuren bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. U kunt onder meer kiezen uit onderstaande uitvoeringen:

Verftablet Eberhard Faber waterverf

Waterverf tablet van uitstekende kwaliteit, lichtvast, helder van kleur met diepe kleurpigmenten. Veilig voor kinderen. Ideaal voor crèches en primair onderwijs. Hoogwaardige ronde verftabletten, verkrijgbaar in 18 losse kleuren met een diameter van 44mm of 55mm. Ook in een complete verfdoos met 24 stuks te bestellen inclusief mengpalet.

Finetec aquarelverf

Hoogwaardige verftabletten die te gebruiken zijn als aquarelverf. De verf kan met water verdund worden en de kleuren zijn onderling mengbaar. Het is dekkend en heeft de mogelijkheid tot glazuren. Voor optimaal resultaat is het aan te raden een synthetische penseel te gebruiken. De Finetec artikelen bevatten geen dierlijke bestanddelen. Verder wordt tijdens de productie van de Finetec artikelen gewerkt met 100% zonne-energie.

Faber Castell Connector waterverf

Verftablet voor de Connector verfdoos in innovatief en aantrekkelijke vorm. Geschikt voor gebruik op scholen en voor thuis. Uitstekende opaciteit, snelle kleur absorptie en gemakkelijk te mengen. Leverbaar in 24 rijke en levendige kleuren. De tabletten zijn koppelbaar.