Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Vergadertafels

Vergadertafels

Andere benamingen: Conferentietafel

Vergadertafel bestellen?

Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online de vergadertafel die u zoekt. In het ruime assortiment vergadertafels vindt u diverse soorten vergadertafels die u met korting kunt kopen.
Kleine of grote vergadertafels. Ronde vergadertafels, rechthoekige vergadertafels of ovale vergadertafels? Door het enorme aanbod in verschillende vormen, kleuren en afmetingen bestelt u bij DiscountOffice.nl altijd een vergadertafel die voldoet aan uw wensen en perfect aansluit bij uw huidige kantoorinrichting.

Topkwaliteit vergadertafels

Een mooi functionele vergadertafel zorgt niet alleen voor een rustige en praktische werkomgeving, maar zeker ook voor een zakelijke en luxe uitstraling. De vergadertafels in ons assortiment zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik. De tafelbladen zijn afgewerkt met een onderhoudsarme toplaag van 25 mm melamine. Deze toplaag verblindt en reflecteert niet, is bestand tegen wrijving en is stootvast. Door deze eigenschappen zijn de tafels uitermate geschikt voor intensief gebruik in uw kantoor en/of vergaderruimte.

Vergadertafels in verschillende modellen

DiscountOffice.nl levert vergadertafels met verschillende bladvormen. Vergadertafels met een recht blad of rechthoekige vorm zijn de meest verkochte vergadertafels. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een ovale, ronde, vierkante of vatvormige vergadertafel.
Het voordeel van een ronde vorm is dat het gemakkelijker is om elkaar aan te kijken tijdens de vergadering, terwijl een rechte vergadertafel vaak beter in een ruimte past. Het is dan ook belangrijk om als eerste te bekijken in welke ruimte de vergadertafel komt te staan. Qua afmeting moet er ook nog voldoende ruimte zijn om rond de tafel te kunnen lopen. Uiteraard is het ook van belang hoeveel personen er gaan vergaderen om de juiste afmeting van een vergadertafel te bepalen. Welk model u ook zoekt, u bestelt zeker de perfect passende vergadertafel snel en voordelig online bij DiscountOffice.nl.

Voor elke kantooromgeving

Naast de verschillende modellen vergadertafels kunt u kiezen uit veel verschillende bladkleuren, onderstellen en frame kleuren. De tafelbladen zijn te bestellen in onder meer wit, lichtgrijs, donkergrijs, esdoorn, beuken, eiken en kersen. Qua frame kleur kunt u onder meer kiezen uit wit, aluminium of zwart. Voor elke kantooromgeving vindt u bij DiscountOffice.nl de vergadertafel die het best aansluit bij uw wensen.

Vergadertafels met korting

Wilt u meerdere vergadertafels aanschaffen? Neem contact op met de klantenservice voor uw persoonlijke aanbieding met extreem hoge kortingen!