Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Verwarming

Verwarming

Andere benamingen: Bijverwarming, Bijzetverwarming

Mobiele verwarming bestellen

Mobiele kachel bestellen? In het assortiment verwarming van DiscountOffice.nl vindt u de ideale bijzetverwarming die snel zorgt voor een behaaglijke temperatuur. Zoals een olieradiator, een ventilatorkachel, een handdoekverwarmer, een heteluchtkanon of een convector.
Bijvoorbeeld voor het tijdelijk verwarmen van de werkplaats, als noodverwarming of een mobiele verwarming op locatie. Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig voor elke ruimte de beste mobiele verwarming.
De uitgebreide filtermogelijkheden helpen u met het selecteren van de juiste mobiele kachel. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u namens een bedrijf, school of instelling bestellen bij DiscountOffice.nl dan is het ook mogelijk om op rekening te bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste mobiele verwarming is direct uit voorraad leverbaar. Plaatst u vandaag nog uw bestelling bij DiscountOffice.nl dan kunt u al snel genieten van een heerlijk verwarmde werkomgeving.

Een behaaglijke werkplek

Tijdens koude herfst- en wintermaanden is bijverwarming geen overbodige luxe. Verschillende werkplaatsen vragen om verschillende verwarmingsoplossingen. Zeker voor ruimtes waar geen centrale verwarming aanwezig is, zoals een bedrijfshal, werkplaats of op locatie, biedt een mobiele kachel de oplossing. Het voordeel van een mobiele kachel is dat deze gemakkelijk te verplaatsen is, mee te nemen naar een andere ruimte of weer op te ruimen als het weer warmer wordt.
Ook al is een magazijn doorgaans wel voorzien van verwarming, tijdens de wintermaanden kunnen de werknemers of bepaalde opgeslagen goederen toch een extra warmtebron gebruiken. Vaak is een mobiele verwarming voldoende om in het magazijn de centrale verwarming te ondersteunen.

Ruime keuze mobiele verwarming

Van werkplaatsverwarming tot een extra verwarming op kantoor, u bestelt de beste mobiele verwarming voor elke situatie gemakkelijk en voordelig via DiscountOffice.nl.

Hieronder volgt een greep uit het aanbod:

Ventilatorkachel

Met een ventilatorkachel houdt u de werkruimte op een prettige temperatuur voor uw werknemers en versnelt u eenvoudig het droogproces van verf, water of een andere vloeistof. Ook geschikt als noodverwarming. Afhankelijk van de ruimte kunnen één of meerdere verplaatsbare verwarmingen geplaatst worden.

Heteluchtkanon

Het voordeel van een heteluchtkanon op gas of diesel is dat er binnen een paar seconden een erg warme lucht door de ruimte wordt geblazen. Ook geschikt om buiten op de bouwplaats te gebruiken.

Convector kachel

Voor de kleinere werkruimtes op kantoor of thuis is een elektrische convectorkachel ideaal. Deze kachel is vaak uitgerust met meerdere standen zodat u zelf de warmte kunt bepalen. Een elektrische kachel is ook geschikt om te gebruiken in andere kleine ruimtes waar olie of gas niet gewenst is, zoals in garages of keukens.

Olieradiator

Een snelle en compacte verwarmende radiator die geschikt is voor het verwarmen van afzonderlijke kamers, werkplekken en kantoorruimtes. Door het gebruik van olie blijft de kachel langer warm.