Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Vloerlampen

Vloerlampen

Andere benamingen: Staande lamp

Vloerlampen bestellen

Mooie en scherp geprijsde verlichting nodig voor uw bedrijf? Bij DiscountOffice.nl vindt u diverse modellen voor op kantoor of in de werkplaats. U kunt kiezen voor een vloerlamp, een plafondlamp of energiezuinige led panelen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
Voor elke situatie vindt u bij DiscountOffice.nl de beste kantoorverlichting. De handige filterwoorden helpen u met het maken van de juiste keuze. U kunt onder meer selecteren op model, functie, kleur en materiaal.
De meeste vloerlampen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Heeft u snel een vloerlamp nodig? Geen probleem bij DiscountOffice.nl. Bestel vandaag nog uw kantoorverlichting en uw bestelling is meestal de volgende werkdag al in huis.

De beste kantoorverlichting

Goede verlichting is onmisbaar op uw bedrijf, op kantoor, op school en overal waar te weinig daglicht is. Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment kantoorverlichting voor elke ruimte. De beste kantoorverlichting bestelt u gemakkelijk en snel online tegen een scherpe prijs.
Een goede verlichting op de werkplek is onmisbaar om uw werk goed uit te voeren, zorgt ervoor dat u minder snel vermoeid raakt en langer productiever bent. Voldoende licht is dan ook een belangrijk onderdeel van een ergonomische werkplek.
Daarnaast zorgt een sfeervolle verlichting voor een prettige sfeer op uw bedrijf, zowel voor uw medewerkers als voor uw bezoekers.

Ruim assortiment kantoorverlichting

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment kantoorverlichting. Naast een ruim aanbod vloerlampen en staande lampen vindt u ook diverse plafondlampen, pendellampen, werkplaatslampen en lamphouders.

Hieronder volgt een overzicht van de populairste uitvoeringen:

Vloerlamp

Een vloerlamp of staande kantoorlamp is een uitstekende optie voor meer natuurlijk licht op kantoor. Naast de noodzakelijke verlichting zorgt een vloerlamp ook voor een goede sfeer. Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillen modellen, kleuren en materialen zodat u altijd een vloerlamp vindt die perfect aansluit bij de sfeer die u wilt creëren. Bijvoorbeeld door een dimbare vloerlamp te bestellen voor het eenvoudig aanpassen van de hoeveelheid licht.

Led vloerlamp

Een vloerlamp met led-verlichting is milieuvriendelijker, gaan langer mee en worden minder warm dan standaard lampen. De led vloerlampen die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn dimbaar zodat u voor elke kantoorruimte de juiste verlichting kunt instellen. Met led vloerlampen kunt u flink besparen op de kosten.
Een andere mogelijkheid om kosten en energie te besparen zijn de vloerlampen die voorzien zijn van een bewegingssensor, deze lampen schieten aan als iemand de ruimte betreedt en schakelen weer uit als er een bepaalde tijd geen beweging geregistreerd wordt.

Led plafondlamp

Wilt u een led plafondlamp kopen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige led panelen die zorgen voor een gelijkmatig licht in de ruimte. Ideaal voor kantoorverlichting.

Led werkplaatslamp

DiscountOffice.nl levert hoge kwaliteit werkplaatslamp met de hoogste energie-efficiëntie. Met zowel een lichtstraal naar boven 70 %, als naar beneneden 30 %. Dubbel nut: direct licht voor werkplek en indirect licht voor het bureau. Het slimme ontwerp neemt weinig ruimte in.