Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Handdoek dispensers

Handdoek dispensers

Andere benamingen: Handdoekrol dispensers, Professionele Vouwhanddoek Dispensers, Vouw handdoek Dispenser,

Handdoekdispenser bestellen

Wilt u een handdoek dispenser bestellen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres. U vindt bij DiscountOffice.nl een uitgebreid assortiment professionele handdoek dispensers voor zowel handdoekrollen als vouwhanddoeken, zoals C-vouw, Z-vouw of Interfold gevouwen handdoekjes. U bestelt de beste handdoek dispenser voor uw situatie gemakkelijk en voordelig online bij DiscountOffice.nl.
Voor een advies op maat kunt u contact opnemen met de klantenservice. Door onze jarenlange ervaring met facilitaire artikelen kunt u een deskundig advies verwachten, zodat u altijd de juiste handdoekdispenser bestelt voor intensief of minder intensief gebruik.
Bent u op zoek naar de juiste papieren vouwhanddoeken of handdoekrollen voor uw handdoek dispenser? Ook die bestelt u eenvoudig en snel via DiscountOffice.nl tegen scherpe prijzen. Door alle benodigdheden voor uw sanitaire ruimte bij één leverancier te bestellen bespaart u nog meer op uw inkoop.

Handdoekdispenser: voor meer hygiëne

De meest hygiënische manier voor het handen drogen is ongetwijfeld het gebruik van een handdoek dispenser met papieren handdoeken. Na het handenwensen wordt één of meerdere handdoekjes uit de handdoekautomaat genomen en worden de handen droog gewreven. Na gebruik wordt het handdoekje weggegooid.
In vergelijking met een handendroger die alle bacteriën door de lucht blaast en een textiele handdoek die boordevol bacteriën zit is de handdoek dispenser de oplossing voor een optimale hygiëne. U ziet ze dan ook vooral op plekken waar hygiëne zeer belangrijk is zoals in kantoorpanden, in ziekenhuizen, op scholen en in andere openbare gelegenheden.

Verschillende uitvoeringen handdoekdispensers

Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit handdoek dispensers in verschillende soorten, formaten en kleuren zoals wit, zwart en rvs. Welke handdoekdispenser het beste bij uw bedrijf past is onder meer afhankelijk van het aantal bezoekers van de sanitaire ruimte en wie deze ruimte bezoekt. Daarnaast is het ook belangrijk door wie en hoe de ruimte wordt schoongemaakt.

Wilt u een Tork handdoekdispenser bestellen? DiscountOffice.nl biedt naast het complete Tork assortiment ook hoogwaardige handdoek dispensers van de gerenommeerde merken Katrin, Kimberly Clark en Europroducts. Daarnaast bieden wij ook een ruime keuze in handdoek dispensers van het huismerk DiscountOffice in een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Het assortiment handdoek dispenser van DiscountOffice.nl bestaat uit rolhanddoek dispensers en vouwhanddoek dispensers.
Bent u op zoek naar een handdoek dispenser voor Centerfeed rollen? U kunt bij DiscountOffice.nl kiezen uit handdoekrol dispenser waarbij u zelf het papier eruit trekt en de zogenoemde “no touch" elektronische handdoekdispensers voor nog meer hygiëne.

DiscountOffice.nl biedt een enorm aanbod vouwhanddoek dispensers. De meest populaire handdoekdispenser is de Z-vouw of ZZ-vouw dispenser, waarbij het volgende handdoekje klaar hangt voor de volgende gebruiker. U bestelt de zigzag handdoekdispenser snel en voordelig bij DiscountOffice.nl.
Wilt u een C-vouw handdoek dispenser kopen? Naast handdoek dispenser voor C-vouw handdoeken biedt DiscountOffice.nl ook handdoek dispensers voor multifold en interfold vouwhanddoekjes.