Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Vulpeninkt en -patronen

Vulpeninkt en -patronen

Verwante categorie: Vulpennen

Andere benamingen: Vulpen vullingen, Vulling voor Vulpennen

Vulpeninkt bestellen

Een vulpen kan op twee manieren nagevuld worden. De meeste vulpennen worden gevuld door het gebruik van kant en klare inktpatronen. De meeste merken gebruiken de standaard patronen. Er zijn ook vulpennen die gevuld worden met inkt uit een pot. Door de zogenaamde convertor (hervulbaar inktpatroon) in de inktpot te steken wordt de inkt direct opgezogen in de vulpen.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online alle vulpen vullingen van de bekende merken, zoals Cross, Pelikan, Parker, Schneider, Faber Castell en Waterman. br> De meeste vulpeninkt en vulpen inktpatronen zijn uit voorraad leverbaar. Is uw vulpen leeg en heeft u snel vulpen vullingen nodig? Geen probleem bij DiscountOffice.nl, bestel vandaag nog de door u gewenste vullingen of vulpeninkt en u kunt meestal de volgende werkdag al weer schrijven met uw favoriete vulpen.

Soepel schrijven met een vulpen

Met een vulpen glijdt u soepel over het papier. Een vulpen laat zich eenvoudig sturen en de inkt komt er gemakkelijk uit. Vooral als u veel schrijft is een vulpen uitermate geschikt en worden uw spieren minder belast. br> Nog een belangrijk voordeel om te kiezen voor een vulpen is dat u de vulpen kunt navullen, hierdoor kunt u de vulpen jarenlang gebruiken in tegenstelling tot een standaard balpen die u weg moet gooien. Een vulpen is dus een uitstekend duurzaam alternatief.

Voor elke vulpen de juiste vulling

Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig voor elke vulpen de juiste vulling. Naast de bekende inktpatronen bent u ook voor potjes vulpeninkt bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. De meest gebruikte vulpeninkt is blauw, maar u vindt bij ons ook vulpenpatronen en vulpeninkt zwart, rood, groen, paars en turquoise, die u met hoge kortingen kunt bestellen.

Inktpatronen vulpen

Voor elk merk vulpen vindt u bij DiscountOffice.nl de juiste vulpen vullingen, de meest bekende vullingen zijn onder meer:

  • Inktpatroon Rotring capillair 590517 zwart
  • Inktpatroon Waterman nr23 lang blauw
  • Inktpatroon Parker Quink permanent blauw
  • Inktpatroon Pelikan 4001 turquoise
  • Inktpatroon Sheaffer Classic koningsblauw

Vulpeninkt potje

DiscountOffice.nl biedt ook flesjes vulpeninkt voor het bijvullen van een vulpen. Met behulp van een converter, een hervulbare inktpatroon met een klein vulmechaniek, vult u de vulpen eenvoudig. U plaatst de penpunt in de inktpot en draait de zuiger weer omhoog, net zolang tot de converter vol genoeg is.

U kunt onder meer kiezen uit onderstaande vulpeninkt:

  • Vulpeninkt Parker Quink permanent 57ml zwart
  • Tekeninkt rOtring 591017 flacon 23ml zwart
  • Vulpeninkt Pelikan 4001 30ml koningsblauw
  • Vulpeninkt Waterman 50ml sereen blauw
  • Vulpeninkt Parker Quink uitwasbaar 57ml koningsblauw