Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Wachtkamerbanken

Wachtkamerbanken

Andere benamingen: Omkleedbank

Wachtkamerbank bestellen

Bent u op zoek naar een wachtkamerbank? DiscountOffice.nl biedt een uitgebreide collectie wachtkamerbanken en omkleedbanken in diverse uitvoeringen. De wachtkamerbanken zijn gemakkelijk en voordelig online te bestellen. De omkleedbanken zijn van zeer hoge kwaliteit en gemaakt van staal of hout.
Dankzij de gevarieerde keuze koopt u via DiscountOffice.nl altijd een wachtkamerbank die perfect past bij het interieur van uw receptie, praktijk, sportvereniging of sportschool. Met behulp van de selectiemogelijkheden op onze website kiest u snel de beste wachtkamerbank die u zoekt.
De meeste wachtkamerbanken worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl uw bezoekers kunnen al snel plaatsnemen op een comfortabele zitbank.

Comfortabele wachtkamerbanken

Terwijl uw bezoekers even moeten wachten in uw wachtruimte is het prettiger als ze comfortabel kunnen plaatsnemen. Als mensen een poosje moeten wachten voor een afspraak kunnen ze ongeduldig of gespannen zijn. De bedoeling van goed wachtkamermeubilair is om uw bezoekers gerust te stellen tijdens het wachten. De beste wachtkamerbanken moeten dan ook uitnodigend en comfortabel zijn. Het materiaal en de vorm moet comfortabel aanvoelen, daarnaast moeten de wachtkamerbanken ook tegen een stootje kunnen omdat ze intensief gebruikt worden.
Bij DiscountOffice.nl vindt u voor elke wachtruimte de juiste wachtkamerbanken gemaakt van robuuste materialen. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen en mogelijkheden. Een wachtkamerbank met 3 zittingen, een wachtkamerbank met een combinatie van zittingen en een tafel, een bank met zitschalen van hout of van kunststof, u vindt het bij DiscountOffice.nl.

Omkleedbanken voor de kleedruimte

Voor kleedruimtes is een goede omkleedbank onmisbaar. Voor het ophangen en opruimen van de kleding en om te kunnen zitten terwijl ze andere kleding en schoenen aantrekken.
Bij DiscountOffice.nl vindt u diverse uitvoeringen omkleedbanken die u tegen een scherpe prijs kunt aanschaffen. Een omkleedbank met een kledinghaaklijst, een schoenenrooster of allebei. Omkleedbanken met houten lijsten of met aluminium lijsten.
De omkleedbanken kunt u tegen een wand plaatsen of tegen elkaar in het midden van de ruimte. Tevens kunt u kiezen voor een omkleedbank met een dubbele zitbank zodat nog meer mensen gebruik kunnen maken van de omkleedbank. U vindt voor elke garderobe, kleedruimte of bedrijfsruimte bij DiscountOffice.nl de juiste omkleedbanken.

Wachtkamerbanken met korting kopen

Heeft u meerdere wachtkamerbanken of omkleedbanken nodig? Speciaal voor grootgebruikers zoals wellness-centra, artsenpraktijken, ziekenhuizen, sportverenigingen en sportscholen biedt DiscountOffice.nl staffelprijzen waarmee u bij een bestelling van meerdere banken nog voordeliger uit bent.