Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Stoelen

Stoelen

Stoelen bestellen

Goed zitten is van enorm belang! Een compleet advies voor een goed passende bureaustoel, conferentiestoel of werkstoel is van harte aan te bevelen. Neem contact op met onze afdeling klantenservice en vraag naar de productspecialist meubilair en u ontdekt dat een ergonomische bureaustoel geen kapitalen hoeft te kosten.
Bureaustoelen met een levertijd van 5-10 werkdagen of langer worden speciaal voor u gefabriceerd en zijn helaas niet te retourneren.
Met behulp van de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u snel de beste stoelen. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook op rekening bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
Het grootste deel van de stoelen is uit voorraad leverbaar en wordt snel geleverd. Bestel vandaag nog uw favoriete stoelen via DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag al afgeleverd op het door u opgegeven adres. Op uw account kunt u meerdere afleveradressen opgeven, hierdoor is het mogelijk om direct de bureaustoel te bezorgen bij de medewerkers die thuis werken.

Alles bij één leverancier bestellen

Waarom zou u uw kantoorartikelen bij de ene leverancier bestellen en uw kantoormeubilair zoals bureaustoelen, werkkrukken en bezoekersstoelen bij een andere leverancier aanschaffen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en snel in één keer alle bedrijfsbenodigdheden waardoor u nog voordeliger uit bent.
U bespaart op de verzendkosten omdat uw order eerder franco geleverd wordt. En uw administratie hoeft slechts één factuur te verwerken. Zo bespaart u kostbare tijd en ook nog eens tegen scherpe prijzen.

Ruim assortiment stoelen

Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment stoelen voor kantoor, thuiswerkplek, bedrijf, school of instellingen. U bestelt gemakkelijk en voordelig online de beste stoel voor elke werkplek.
Het assortiment stoelen bestaat onder meer uit ergonomische bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergaderstoelen, stahulpen, werkkrukkken en zitmeubilair voor recepties en wachtruimtes.
Zeker als u lang moet zitten is het belangrijk om voor een goede ergonomische stoel te kiezen. Een ergonomische bureaustoel is geheel aan te passen aan de wensen van de gebruiker. Met een goede verstelbare bureaustoel kunt u veel gezondheidsklachten voorkomen.

Hoogwaardige stoelen met korting kopen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u topkwaliteit stoelen met hoge kortingen. Bovendien hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen, dus heeft u meerdere stoelen nodig voor uw bedrijf of organisatie dan ontvangt u nog eens extra korting. Hierdoor kunt u flink besparen op de kosten van al uw kantoormeubilair.