Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Wandasbakken

Wandasbakken

Andere benamingen: Veiligheidswandasbakken

Wandasbakken bestellen

Wilt u een wandasbak voor buiten bestellen? Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit een ruime collectie wandasbakken in diverse moderne uitvoeringen. U bestelt gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl de wandasbak die u zoekt. U wilt liever geen peukenzuil bij uw entree? Kies dan voor een wandasbak. Een asbak aan de muur geeft een nette uitstraling en u voorkomt sigarettenpeuken op de grond. U vindt voor elke situatie de wandasbak die het beste aansluit bij uw wensen. De meeste wandasbakken zijn uit voorraad leverbaar. Plaatst u vandaag nog uw bestelling bij DiscountOffice.nl dan worden ze meestal de volgende werkdag al geleverd.

Ruime keuze wandasbakken

Het rookverbod zorgt ervoor dat rokers naar buiten gaan om te roken. De aanwezigheid van goede wandasbakken voorkomt zwerfafval en houdt de omgeving schoon. Een wandasbak is een eenvoudige maar zeer efficiënte oplossing om rommel van sigarettenpeuken te voorkomen. Een wandasbak is ideaal voor overdekte buitenplaatsen, entrees, kantoorgebouwen, hotels, winkelcentra en openbare instellingen. Een opgeruimde entree zorgt voor een professionele uitstraling. Bij DiscountOffice.nl vindt u altijd een mooie wandasbak die past bij uw entree. U bestelt eenvoudig en voordelig online.

Robuuste materialen

De wandasbakken voor buiten zijn speciaal geschikt voor buitengebruik. Ze zijn gemaakt van robuuste materialen zoals RVS, metaal en sterk kunststof. Ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen en zijn uiteraard bestand tegen alle weersomstandigheden. Bestelt u een asbak voor aan de muur via DiscountOffice.nl dan bent u verzekerd van langdurige hoogwaardige kwaliteit. Gebruiksvriendelijke ontwerpen en gemakkelijk te legen.
Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit diverse uitvoeringen asbakken voor aan de muur. Welk stijl of kleur u ook zoekt u vindt in het gevarieerde aanbod zeker een wandasbak die past bij uw bedrijf of organisatie.

Veiligheidswandasbakken voor extra veiligheid

Een nasmeulende sigaret kan veel ellende veroorzaken. DiscountOffice.nl biedt verschillende veiligheidswandasbakken die door het slimme ontwerp de kans op brandgevaar verminderen. Een veiligheidswandasbak is voorzien van een trechtervormig deksel waardoor sigarettenas en -peuken in naar beneden vallen. Mocht er rook ontstaan door een niet goed gedoofde sigaret dan verhindert de kleine dekselopening de zuurstoftoevoer zodat het vuur verstikt en vanzelf dooft.

Voordelige wandasbakken

Bij DiscountOffice.nl bestelt u de wandasbakken die u nodig heeft tegen scherpe prijzen. Heeft u meerdere wandasbakken nodig? Door de staffelkortingen van DiscountOffice.nl zijn wij zeer aantrekkelijk voor bedrijven en organisatie die meerdere stuks willen bestellen. Zo kunt u nog meer besparen op uw inkoop.