Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Klokken

Klokken

Andere benamingen: Kantoorklokken, Wandklokken, Tafelklokken

Klokken bestellen

Bent u op zoek naar een wandklok? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor wandklokken, kantoorklokken, tafelklokken en nog veel meer. U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment klokken in diverse mogelijkheden en uitvoeringen. Via de filterwoorden in de linkerkolom kiest u gemakkelijk de klok die u zoekt. Let op! De klokken worden standaard geleverd zonder batterijen!
U bestelt gemakkelijk en snel online de perfecte wandklok. De meeste wandklokken zijn uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen. Bestel vandaag nog uw favoriete klok via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw klok vaak de volgende werkdag al.

Groot assortiment klokken

DiscountOffice.nl levert een ruime keuze klokken voor op kantoor, in de showroom, in de werkplaats, op school en voor thuis. U vindt bij DiscountOffice.nl klokken in verschillende soorten en maten: ronde klok, vierkante klok, zeer grote klok of kleine klok, met wijzers of digitaal volgens uw voorkeur. Daarnaast kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren en designs.
Wandklokken in het rood, blauw, wit, zwart, roze, rood of zelfs turkoois, bij DiscountOffice.nl vindt u zeker een wandklok die het beste in uw interieur past. Tevens kunt u kiezen uit verschillende stijlen wandklokken, klassiek, modern, retro, station, industrieel en meer.
Wilt u een wandklok voor uw kantoren, studie- of pauzeruimtes bestellen? Kies dan voor een stille wandklok met grote cijfers.
Gaat uw voorkeur uit naar een wandklok met een cijferaanduiding, streepaanduiding, Romeinse cijfers of wilt u liever een digitale klok bestellen? Ontdek het ruime aanbod digitale wandklokken van DiscountOffice.nl met weergave van dagen van de week en kalenderweken. Maar ook met weergave van binnentemperaturen, maanstanden en week in meerdere talen.
Kies een radiografische klok of een radio controlled wandklok en u hoeft de klok nooit te verzetten. Een klok met een radio controlled functie staat altijd op de juist tijd. Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen.

Topkwaliteit wandklokken

DiscountOffice.be biedt een compleet assortiment topkwaliteit klokken met korting. Naast de topmerken Nextime, Unilux, Sigel, Hama en Maul vindt u ook een ruime keuze klokken van het huismerk DiscountOffice in een goede prijs-kwaliteitverhouding.