Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Wasmiddelen

Wasmiddelen

Andere benamingen: Waspoeders, Wasverzachters

Wasmiddelen bestellen

Of u nu op zoek bent naar vloeibaar wasmiddel of waspoeder, voor de gekleurde of witte was, voor elk gebruik vindt u bij DiscountOffice.nl het juiste wasmiddel. Ook speciale voordeelbundels voor veelvuldig gebruik!
Wasmiddelen voor professioneel gebruik, voor de was op kantoor, op school of in de instelling, u vindt bij DiscountOffice.nl diverse wasmiddelen voor een schone en frisse was.
Het assortiment wasmiddelen bestaat uit vloeibare wasmiddelen, wasmiddel in poedervorm of in pods, wasverzachters. Met behulp van de selectiemogelijkheden kiest u snel het beste wasmiddel dat u nodig heeft. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, stichting of school dan kunt u ook op rekening bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste wasmiddelen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Bestel vandaag nog uw favoriete wasmiddel via DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt in principe de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Geen zware pakken wasmiddelen sjouwen

Ervaar ook het gemak van bestellen bij DiscountOffice.nl. Waarom zou u uw kantoorartikelen bij de ene leverancier bestellen en uw wasmiddelen bij de supermarkt halen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u online alle bedrijfsbenodigdheden op één plek, hierdoor bespaart u veel tijd en geld. U bespaart op uw verzendkosten doordat uw orders eerder franco zijn, u ontvangt vaak extra korting bij een bestelling van grotere hoeveelheden en alles wordt snel bij u bezorgd. Zo hoeft u zelf niet te sjouwen met de zware verpakkingen.

Ruime keuze wasmiddelen

Wasmiddelen worden dagelijks gebruikt om kleding, handdoeken, schoonmaakdoeken en meer te wassen. Bij DiscountOffice.nl vindt u efficiënte wasmiddelen van de A-merken Robijn, Ariel, OMO, Dash, Lenor en meer, die u met hoge kortingen kunt bestellen.
Wasmiddelen voor de witte was en voor de gekleurde was, voor elke was vindt u bij DiscountOffice.nl de beste wasmiddelen. Te bestellen in verschillende heerlijke geuren.

Het assortiment bestaat onder meer uit:

  • Waspoeder
  • Wasverzachter
  • Vloeibaar wasmiddel
  • Wasmiddel pods

Wasmiddelen in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl bestelt u altijd wasmiddelen in de aanbieding. Bovendien kunt u als grootverbruiker flink besparen door te kiezen voor de grootverpakkingen wasmiddelen die zeer aantrekkelijk geprijsd zijn. Ook zorgen de staffelprijzen ervoor dat u voordelig uw wasmiddelen via DiscountOffice.nl kunt kopen, hierbij geldt immers hoe meer u bestelt hoe lager de prijs.