Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Weerstations

Weerstations

Andere benamingen: Meteorologisch station, Digitale weerstations

Weerstation kopen

Een weerstation is een verzameling instrumenten die het weer kunnen meten. Zo'n weerstation wordt soms handmatig, maar tegenwoordig meestal digitaal uitgelezen. Dankzij de sensoren en andere instrumenten van een meteorologisch station kunt u de windsnelheid, luchtvochtigheid, CO2 en de kwaliteit van de lucht meten. Wat u kunt meten verschilt per model.

Wat is een meteorologisch station precies?

Een meteorologisch station is een andere benaming voor weerstation. U kunt hiermee het klimaat binnen en/ of buiten meten. De digitale weerstations kunnen verschillende meetinstrumenten hebben. Met behulp van de data die u dankzij het weerstation ontvangt kunt u altijd op de hoogte blijven van het weer.

Uitgebreide collectie weerstations

DiscountOffice.nl heeft een breed aanbod weerstations zoals digitale weerstations, draadloze weerstations, meteorologische stations en analoge weerstations. De merken van de weerstations zijn La Crosse, Velleman, Hama en Perel. Er zijn weerstations voor buiten en/ of binnen. De weerstations bevatten verschillende meetinstrumenten, waardoor u het huidige klimaat kunt zien en door de veranderingen ook zelf kunt proberen het weer te voorspellen.

Digitale weerstation meetinstrumenten

Hieronder een overzicht van verschillende meetinstrumenten:

  • Regenmeter
  • Thermometer
  • Anemometer
  • Barometer
  • Hygrometer
  • Pluviometer

Weerstation voor buiten en binnen

Een weerstation voor binnen en buiten geeft de temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk aan van binnenshuis. Daarnaast geeft het digitale weerstation informatie over het klimaat buiten zoals temperatuur, luchtvochtigheid, regenval, windrichting, windsnelheid en UV-zonnestraling. Dit doet het digitale weerstation met een talrijk aantal sensoren en meetinstrumenten. De luxere varianten geven ook een weervoorspelling aan met symbolen, de meest gebruikte symbolen zijn: zon, zon & wolken, wolken, regen, storm, sneeuw. U kunt deze symbolen eenvoudig aflezen op een kleuren display. Een zeer populaire weerstation is de Perel Wifi-weerstation met groot kleurendisplay en weergave binnen-/buitentemperatuur. Dit weerstation is digitaal en voorzien van uitgebreid aantal meetinstrumenten en sensoren.

Weerstation aanbieding

Bij DiscountOffice.nl kunt u voordelig een weerstation kopen. De producten DiscountOffice.nl zijn scherp geprijsd en het assortiment bevat alle topmerken. U kunt nog meer korting ontvangen dankzij de staffelprijzen. Wanneer u meerdere stuks bestelt, dan ontvangt u meer korting. Daarnaast kunt u ook een prijsopgave indienen. De leversnelheid is zeer snel. Vandaag besteld, is meestal de volgende werkdag in huis.