Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Werkwagens

Werkwagens

Andere benamingen: Linnenwagen, Mopwagen, Schoonmaakwagen

Schoonmaak werkwagen

Uw bedrijf lekker schoonhouden? In dit assortiment vindt u diverse werkwagens om dit werk makkelijk te houden. Of het nu gaat om een mopwagen, schoonmaakwagen of werkwagen. U vindt het hier bij DiscountOffice.nl. Het brede assortiment schoonmaakwagens is scherp geprijsd en wordt snel geleverd.

Breed aanbod schoonmaakwagens

DiscountOffice.nl heeft een gevarieerde collectie schoonmaakwagens zoals reinigingswagens, materiaalwagens, linnenwagens, mopwagens, hotelwagens en toiletwerkwagens. De werkwagens zijn eenvoudig online te bestellen. Het aanbod bevat de topmerk schoonmaakwagens zoals Numatic en Rubbermaid.

De mopwagens zijn te bestellen in verschillende kleuren, hierdoor kunt u eenvoudig het kleurcoderingssysteem van de HACCP toepassen. U kunt schoonmaakwagens kiezen in de kleuren geel, groen rood, blauw of een andere kleur. Daarnaast hebben sommige werkwagen kleurcoderings lintjes, de kleuren die niet van toepassing zijn kunt u dan eenvoudig eraf knippen.

Top 5 meest populaire werkwagens:

  • Rubbermaid X-Tra Werkwagen
  • Combo Bravo (emmer met pers), Rubbermaid
  • Numatic Werkwagen NCG 4 Carrousel
  • Numatic Werkwagen ECO-Matic EM 1
  • Rubbermaid Schoonmaak en Onderhoudskar Quick Cart Medium

Topmerk schoonmaak werkwagens

Numatic en Rubbermaid zijn de twee toonaangevendste merken op het gebied van schoonmaakwagens. DiscountOffice.nl heeft alle populaire modellen en series opgenomen in het assortiment. De werkwagens van Numatic en Rubbermaid zijn bij ons voordelig geprijsd.

Numatic schoonmaakwagen

De Numatic werkwagens worden vaak gebruikt bij bedrijven. De professionele schoonmaakwagens staan bekend om het gebruiksgemak en stevige constructie. Numatic produceert veel verschillende facilitaire producten zoals stofzuigers, waterzuigers, reinigingskarren, mopsystemen en schoonmaakmachines. Hieronder de verschillende schoonmaakwagen series van Numatic:

  • Compact
  • SCG-Serie
  • Eco-Matic
  • Servo-Matic
  • Pro-Matic

Rubbermaid

Rubbermaid is een wereldwijd bekende producent van hoogwaardige huishoudproducten. Dankzij de hoge kwaliteit en voordelige prijs is Rubbermaid nog steeds zeer populair. De werkwagens van Rubbermaid zijn ook van de beste kwaliteit en bij DiscountOffice.nl altijd voordelig geprijsd.

Reinigingswagen aanbieding

Bij DiscountOffice.nl kunt u voor een scherpe prijs schoonmaakwagens bestellen. Wanneer u meer stuks werkwagens bestelt dan kunt u een prijsopgave aanvragen. Daarnaast kunt u met vragen bij onze deskundige klantenservice terecht. Het uitgebreide assortiment bevat voor bedrijven die volgens de HACCP-richtlijnen werken professionele schoonmaakwagens in verschillende kleuren of met kleurcoderingslintjes. De werkwagens zijn ideaal voor hotels, horeca, schoonmaakbedrijven, kantoren en andere organisaties.