Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Whiteboard-stiften

Whiteboard-stiften

Verwante categorie: Whiteboards

Andere benamingen: Bordmarkers, Niet-permanente markers, Whiteboardmarkers

Whiteboard stiften bestellen

Whiteboard-stiften zijn speciale stiften die gebruikt worden om op een whiteboard te schrijven. Deze niet-permanente markers zijn uitwisbaar met een wisser of reinigingsdoek.
Let op: voor een goede uitwisbaarheid van de whiteboardstiften op ketonbasis adviseren wij u de informatie niet te lang op het whiteboard te laten staan. Voor de beste uitwisbaarheid raden wij u aan om stiften te gebruiken van hetzelfde merk als het whiteboard.

Bij DiscountOffice.nl vindt u een uitgebreid assortiment whiteboard markers die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. U kunt onder meer topkwaliteit whiteboard markers van de bekende merken Edding, Legamaster, Schneider, BIC en Staedtler kopen met hoge kortingen. De beste whiteboard markers koopt u online via DiscountOffice.nl tegen een scherpe prijs.
De meeste whiteboard stiften zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen en worden razendsnel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw favoriete whiteboard markers meestal de volgende werkdag al.

Speciale markers voor whiteboard

Wilt u een whiteboard bestellen via DiscountOffice.nl, bestel dan ook direct de juiste whiteboard stiften erbij. Deze whiteboard stiften zijn speciaal gemaakt om op een whiteboard te schrijven. Whiteboard markers zijn non permanent en droog uitwisbaar met een reinigingsdoekje of bordwisser.
De speciale samenstelling van de inkt zorgt ervoor dat de inkt sneldrogend is en goed dekkend. Ook is het geen probleem wanneer u vergeet om de dop op de stift te doen, de inkt droogt niet snel uit en hebben een lange levensduur.
De whiteboard stiften zijn meestal te bestellen in de standaard kleuren zwart, groen, rood en blauw. Door deze heldere kleuren te gebruiken is de tekst altijd goed leesbaar, zelfs van grotere afstand. Bij DiscountOffice.nl kunt u ook andere kleuren whiteboard markers bestellen bijvoorbeeld in geel, roze, oranje of violet.
De markers zijn per kleur te bestellen maar ook in aantrekkelijk geprijsde assortimentsverpakkingen met meerdere kleuren.
Bestel ook direct een magnetische stiftenhouder dan heeft u de whiteboard markers altijd direct bij de hand.

Ruim assortiment whiteboardstiften

DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze whiteboardstiften in verschillende diktes en vormen. De schrijfbreedte van de bordstiften varieert van 1 mm tot 10 mm. U kunt kiezen uit een ronde, beitelvormige of schuine punt. Een whiteboard marker met een ronde punt is geschikt om teksten mee te schrijven. Terwijl een whiteboard marker met een schuine of beitelvormige punt geschikt is om te markeren of voor het inkleuren van grotere vlakken.
Veel bekende merken zoals Schneider, Legamaster en Edding bieden ook navulbare whiteboard markers, een goede duurzame oplossing. De markers zijn eenvoudig navulbaar, u zet de navulbare whiteboardmarker met punt van de marker in het flesje navulinkt.

Professionele whiteboard stiften in de aanbieding

Whiteboard stiften met korting kopen? Daarvoor bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. Bovendien hanteren wij staffelprijzen waardoor u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit bent. Bestelt u als bedrijf, school of instelling dan kunt u hierdoor vaak profiteren van een aanzienlijk inkoopvoordeel.