Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Zit sta bureaus

Zit sta bureaus

Andere benamingen: Verstelbare bureaus, Zit sta onderstellen, Zit sta werkplek

Zit sta bureau bestellen

Een zit-sta bureau geeft de mogelijkheid om gezonder en fitter te worden. Voorkom lichaamsklachten zoals rugpijn en nekpijn en blijf in beweging, ook tijdens de tijd dat u achter een bureau plaatst neemt. Bij DiscountOffice.nl bestelt u voordelig een zit sta bureau van de hoogste kwaliteit. En heeft een snelle levertijd.
Op DiscountOffice.nl kan een elektrisch verstelbaar zit sta bureau op maat worden samengesteld. U kunt een op maat samengestelde sta zit bureau bestellen voor de voordeligste prijs. En is er een groot assortiment om uit te kiezen. Het frame en bureaublad wordt apart aangeboden, waardoor het zit-sta bureau optimaal naar wens geleverd kan worden. Door dit maatwerk kan iedereen een zit-sta bureau samenstellen, die bij zijn of haar situatie past. Nog een bijkomend voordeel is dat een sta zit bureau elektrisch voordelig is bij DiscountOffice.nl. Bestel op een makkelijke en voordelige manier uit het ruime assortiment en geniet van de korte levertijden.

Stel uw eigen zit sta bureau samen

Het samenstellen van een elektrisch sta zit bureau op maat kan in 3 simpele stappen. Op deze manier kunt u een sta-zit bureau volledig naar wens samenstellen en kunt u genieten van de voordelen dat ergonomisch werken met zich mee brengt. En ervoor zorgen dat u ook tijdens de dagen op kantoor of werkplek fit blijft.

Stap 1 Kies het zit sta bureau frame

Er is een ruime keuze in frames om het zit sta bureau samen te stellen. Denk hierbij aan uitvoeringen, afmetingen of kleuren als grijs, wit, zwart. Daarnaast zijn er in breedte verstelbare frames, zodat dit meer mogelijkheden biedt bij het kiezen van de breedte van het bureaublad. Mogelijk bent u opzoek naar een duo zit sta bureau. Hierin biedt DiscountOffice.nl ook veel mogelijkheden. Er is keuze in verschillende zit-sta frames duo bureaus. Deze frames zijn elektrisch los van elkaar te bedienen. Of bent u opzoek naar een sta-zit hoekbureau? Deze optie heeft DiscountOffice.nl ook in het brede aanbod zit sta bureaus.

Door het brede assortiment zijn er veel verschillende afmetingen. De zit sta bureau frames zijn in 2 maten. De kleinste formaat is 140cm breed aan de hand van de keuze van het bureaublad kan bepaald worden welke afmetingen het zit sta bureau wordt. Helaas heeft dit bureau maar 1 motor.

Afmetingen bureaublad:
  • Zit sta bureau 120x80cm
  • Zit sta bureau 140x80cm
  • Zit sta bureau 160x80cm

Daarnaast is er een luxere uitvoering zit sta bureau frame van maximaal 180cm breed. De minimale breedte is 110cm breed. Deze zijn voorzien van 2 motoren. Dit betreft het artikel “Discountoffice Elektrisch Verstelbaar Zit-Sta Frame Wit 180Cm”. Deze is ook in een andere kleur te bestellen. Hieronder een overzicht van de afmetingen.

Afmetingen bureaublad:
  • Zit sta bureau 120x80cm
  • Zit sta bureau 140x80cm
  • Zit sta bureau 160x80cm
  • Zit sta bureau 180x80cm
  • Zit sta bureau 200x80cm
Instelbare hoogte:
  • Minimale hoogte 62cm
  • Maximale hoogte 125cm
Stap 2 Kies het zit-sta bureaublad

In deze stap kiest u voor het juiste bureaublad dat bij u past. Ook dit bureaublad voor het elektrisch zit sta bureau is voordelig en van hoogkwalitatief, duurzaam materiaal gemaakt. Er is een keuze uit de afmetingen en het uiterlijk. De afmetingen van een zit sta bureau wordt voornamelijk bepaald door het bureaublad. Rechts van de gekozen zit-sta bureau frame staan de meebestellers, deze geven een groot aantal, bij het frame passende, opties bureaubladen aan.
De keuze in uiterlijk van het bureaublad is groot. Er zijn bureaubladen in allerlei uitvoeringen van soorten eikenhout, beton tot wit.

Stap 3 Extra opties voor zit sta bureau

Nu het sta zit bureau naar wens is, biedt DiscountOffice.nl een aantal extra opties aan. Onder andere een kabelgoot om alle kabels mooi weg te werken, een scheidingswand en opzetwand voor zit sta bureaus, een persoonlijke lade met slot dat onder het sta zit bureau elektrisch te monteren is.

Ergonomische werkplek

In de duurzame economie is ergonomisch werken de nieuwste trend. Door staand achter het bureau te werken, bevordert dit de ergonomie op de werkvloer. Het zit sta bureau verandert de markt in de bureaus constructief, want in de duurzame economie is ergonomisch werken een belangrijk onderwerp.

Gezondheidsvoordelen van zit sta bureaus

Het voordeel van een sta-zit bureau is dat het lage bureau met 1 druk op de knop, naar een sta bureau verandert. Door de snelle veranderingsmogelijkheid kan het zit bureau snel veranderd worden in een sta bureau.
Het bedieningspaneel kan meerdere hoogtes opslaan en maakt het voor iedereen makkelijk om staand en zittend werk af te lossen.

Naast het voorkomen van klachten aan de rug, nek of schouders heeft een zit sta bureau nog meer gezondheidsvoordelen. Denk hierbij aan het verbranden van calorieën en een betere circulatie van bloed. Door de betere circulatie van het bloed, heeft dit ook positieve gevolgen op onze hersenen. Er komt meer zuurstof naar de hersenen die het functioneren van de hersenen verbetert.

Zit sta bureau aanbieding

Wilt u een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau bestellen? Op de website zijn de voordelige prijzen te vinden van de elektrische zit sta bureaus en daarnaast is er een groot assortiment van zit sta bureaus. Bij DiscountOffice.nl wordt elke bestelling snel geleverd en bent u onder aan de streep het voordeligste uit.