Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

KlusbenodigdhedenKlusbenodigdheden

Klusbenodigdheden bestellen?

Bij DiscountOffice.nl bestelt u al uw klusbenodigdheden gemakkelijk en voordelig online.

Het uitgebreide assortiment klusbenodigdheden biedt een ruime keuze aan klusmaterialen voor zowel de professionele klusser als voor de hobbyist. Of u nu als particulier aan uw auto, huis of ander project klust of als zzp’er of klusbedrijf een klus uitvoert voor uw klant: alle benodigde klusmaterialen en gereedschappen vindt u bij DiscountOffice.nl. Alle klusspullen leveren wij tegen hoge kortingen en voor de meeste artikelen geldt een korte levertijd.

Ruim assortiment doe-het-zelf artikelen

Onderhoud aan de auto, woning of de tuin? Voor elke klus bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. U koopt alle klusbenodigdheden die u zoekt eenvoudig en snel online. Dankzij ons uitgebreide assortiment vindt u bij één leverancier al uw benodigdheden voor op kantoor en in de werkplaats. Dat bespaart kostbare tijd omdat u de deur niet meer uit hoeft voor uw klusartikelen en door kunt werken aan uw project.

Gereedschap online bestellen? Ook al uw gereedschappen koopt u bij DiscountOffice.nl tegen scherpe prijzen. Boorgereedschappen, elektrisch gereedschap, sleutelgereedschappen, schroevendraaiers en nog veel meer hulpmiddelen die het klussen eenvoudiger maken vindt u in ons assortiment klusbenodigdheden.

IJzerwaren nodig? Ook daarvoor kunt u bij DiscountOffice.nl terecht. Alle soorten ijzerwaren zoals boutjes, schroeven, deur- en raambeslag, schuiven, grendels en andere bevestigingsmaterialen koopt u voordelig online.

DiscountOffice.nl biedt ook een ruim assortiment tuinartikelen: niet alleen voor het nodige onderhoud, maar ook voor bemesting, bewatering en voor het bestrijden van onkruid en ongedierte kunt u bij ons terecht.

Verfbenodigdheden bestellen?

Bestel al uw schuurpapier, plamuurmessen en andere verfbenodigdheden voordelig online bij DiscountOffice.nl. Wij leveren onder meer schuurpapier en schuurrollen van 3M Sandblaster tegen hoge kortingen. In veel verschillende korrels te bestellen voor een optimaal resultaat.

Staffelkorting bij meerdere stuks

Voor de meeste klusbenodigdheden hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen, dus hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Hierdoor bespaart u nog meer op de inkoop van uw klusmateriaal.