Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Batterijen en accu's

Batterijen en accu's

Batterijen kopen

Bent u op zoek naar voordelige batterijen? DiscountOffice.nl biedt een uitgebreid assortiment batterijen en accu’s in alle soorten en uitvoeringen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
Grootverpakkingen AA batterijen of AAA batterijen, knoopcel batterijen, zonnecellen, oplaadbare batterijen, lithium batterijen en nog veel meer. Bij DiscountOffice.nl bestelt u alle batterijen in de aanbieding.
Welke batterijen u ook zoekt, u vindt gemakkelijk en voordelig de juiste batterijen online via DiscountOffice.nl. Voor privégebruik of voor gebruik op uw bedrijf, kantoor of school.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan is het mogelijk om bij DiscountOffice.nl achteraf te betalen. U kunt tijdens het eenvoudige bestelproces aangeven dat u op rekening wilt bestellen.
Heeft u met spoed batterijen nodig? Geen probleem bij DiscountOffice.nl. De meeste batterijen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling batterijen bij DiscountOffice.nl dan worden ze in principe de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Ruim assortiment batterijen en accu’s

Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een ruime keuze batterijen, geschikt voor allerlei apparaten zoals rekenmachines, speelgoed, afstandsbedieningen, rookmelders, alarmsystemen en meer.

Het assortiment batterijen en accu’s is als volgt ingedeeld:

Batterij-oplader

Voor veel apparaten zijn oplaadbare batterijen een uitstekende duurzame keuze. Bestel bij DiscountOffice.nl voor uw oplaadbare batterijen ook meteen een goede batterij-oplader.

Batterijen

Het assortiment batterijen is onderverdeeld in oplaadbare en niet-oplaadbare batterijen. De oplaadbare batterij is een secundaire stroombron, de niet-oplaadbare batterij is een primaire stroombron. De meest populaire batterijen zijn AA batterijen (penlites) en de AAA batterijen. DiscountOffice.nl levert onder meer een ruim aanbod lithium batterijen, alkaline batterijen en knoopcel batterijen tegen scherpe prijzen.

Loodaccu

Een loodaccu is een soort oplaadbare batterij die bestaat uit twee loodplaten, accuzuur of een gel tussen de twee platen. De loodaccu is één van de oudste oplaadbare energiebronnen en is al meer dan 150 geleden uitgevonden.

Powerbank

Een powerbank maakt het mogelijk om allerlei mobiele apparaten op te laden zonder gebruik van een stopcontact. Ideaal om bijvoorbeeld onderweg een smartphone op te laden.

Zonnecellen

Een zonnecel zorgt ervoor dat zonlicht wordt omgezet in elektriciteit. Bij DiscountOffice.nl vindt u naast losse zonnecellen ook complete panelen.

Batterijen in de aanbieding

Hoogwaardige batterijen van de topmerken Camelion, Duracell, Energizer en Varta die u met hoge kortingen gemakkelijk en snel online kunt kopen. Bij DiscountOffice.nl kunt u flink besparen op de inkoop van uw batterijen, hiervoor bieden wij verschillende mogelijkheden. Voor veel batterijen bieden wij voordeelverpakkingen en grootverpakkingen.
Daarnaast hanteren wij staffelprijzen, waarbij geldt hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Bent u grootverbruiker en worden er in uw bedrijf veel batterijen gebruikt? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit.