Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Multifunctionele printers

Multifunctionele printers

Multifunctionele printers bestellen

Op zoek naar een multifunctional printer? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment met zowel multifunctionele inkjet- als laserprinters geschikt voor onder meer A4 en A3 papierformaten.
Voor voordelige multifunctionele printers bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
Of u nu een all-in-one printer voor thuis, voor op kantoor of voor het onderwijs wilt bestellen, u vindt de beste multifunctionals via DiscountOffice.nl. Voor printen, scannen, kopiëren van alle mogelijke documenten met perfect resultaat.
De meeste multifunctionals zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Bestelt u vandaag nog uw printer bij DiscountOffice.nl dan wordt deze razendsnel geleverd.

Koop ook uw printer gemakkelijk en voordelig online

Waarom zou u uw kantoorartikelen bij de ene leverancier bestellen en uw printers bij een andere leverancier? Bestel ook uw printers gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl, evenals alle benodigde printsupplies tegen een scherpe prijs. Door alles bij DiscountOffice.nl te bestellen bent u veel voordeliger uit. U bespaart op de verzendkosten omdat uw order eerder franco geleverd wordt. En uw administratie hoeft slechts één factuur te verwerken.
Naast het uitgebreide assortiment, de scherpe prijzen en de razendsnelle levering is er nog een ander belangrijk voordeel om bij DiscountOffice.nl alle bedrijfsbenodigdheden te bestellen. Bedrijven, scholen en instellingen kunnen op rekening kopen. Wilt u van de mogelijkheid gebruik maken om achteraf te betalen dan kunt u dit eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.

All-in-one printers een handige oplossing

Een multifunctional wordt ook wel een All-in-one printer of 3-in-1 printer genoemd. Het is een handige oplossing waarmee u tijd, geld en ook ruimte bespaart. In plaats van een losse printer, scanner en kopieermachine heeft u voldoende aan één multifunctionele printer.
Het assortiment bestaat uit multifunctional laserprinters en multifunctional inkjetprinters. Hoe kiest u de beste all-in-one printer? Als u veel print op kantoor of op uw bedrijf dan is een laserprinter een snelle en efficiënte printer waarmee u veel tijd kunt besparen. Nadeel is dat een multifunctional laserprinter wel vaak meer ruimte in beslag neemt. Voor thuisgebruik of voor uw thuiswerkplek is een multifunctional inkjetprinter een uitstekende keuze. Bij DiscountOffice.nl vindt u altijd een printer die voldoet aan uw wensen.

All-in-one printer in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl bestelt u altijd hoogwaardige all-in-one printers van de topmerken Brother, Canon, Hp, Epson en Kyocera in de aanbieding. Ook toners en inktcartridges koopt u met hoge kortingen gemakkelijk en snel online.