Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Multifunctionele laserprinter

Multifunctionele laserprinter

Andere benamingen: MFC laserprinter, All in one printer, Multifunctional Laser

Multifunctionele laserprinters bestellen

Een multifunctionele laserprinter is een machine waarmee u niet alleen kunt kopiëren, maar ook kunt printen, documenten versturen, documenten digitaliseren (scannen) en faxen. Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime keuze multifunctional laserprinters die u gemakkelijk en voordelig online kunt kopen.
U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen. Zo kunt u een zwart-wit laserprinter bestellen of een all-in-one kleuren laserprinter. Sommige modellen kunnen naast printen, scannen en kopiëren ook faxen, dubbelzijdig printen. Ook levert DiscountOffie.nl all-in-one laserprinters die een automatische documentinvoer hebben waarmee u een hele stapel documenten achter elkaar kunt scannen of kopiëren.
Voor welke toepassing u ook een multifunctionele laserprinter zoekt, bij DiscountOffice.nl vindt u gegarandeerd de beste all-in-one laserprinter tegen een scherpe prijs.
U maakt snel uw keuze met onze uitgebreide selectiemogelijkheden. Vervolgens rondt u uw bestelling eenvoudig af en betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Voor bedrijven, scholen en instellingen is het ook mogelijk om bij DiscountOffice.nl op rekening te bestellen. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken dan kunt u dit aanvragen tijdens de bestelprocedure.
Bestel vandaag nog uw multifunctional laserprinter, ze zijn uit voorraad leverbaar en worden zeer snel geleverd.

Verschil laserprinter en inkjetprinter

Wilt u een printer kopen dan heeft u de keuze uit verschillende modellen. Het belangrijkste verschil wordt veroorzaakt door de technologie waarmee afgedrukt wordt. Een inkjetprinter spuit onder hoge druk vloeibare inkt op het papier, terwijl een laserprinter werkt met droog inktpoeder. De afdrukken van laserprinters zijn heel scherp, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het printen van tekst.
Inkjetprinters worden veel gebruikt door particulieren, kleinere kantoren of voor de werkplek thuis. Laserprinters zijn geschikt voor grotere volumes, zijn snel en zeer voordelig om mee te printen. U kunt kiezen uit zwart-wit laserprinters of kleuren laserprinters.

Ruime keuze all-in-one laserprinters

Een multifunctional wordt ook wel een all-in-one printer, 3-in-1 printer of 4-in-1 laserprinter genoemd. Het is een ruimtebesparende oplossing: u hoeft immers niet een aparte printer, scanner en kopieermachine aan te schaffen. Een multifunctionele laserprinter wordt vanwege de snelheid en efficiëntie veel gebruikt op grotere kantoren.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u altijd hoogwaardige all-in-one laserprinters van de topmerken Brother, Canon, Hp, Kyocera en Epson met hoge kortingen. Daarnaast hebben wij regelmatig scherpe aanbiedingen in all-in-one laserprinters. Bestel ook direct alle benodigde tonercartridges voordelig via DiscountOffice.nl en u profiteert optimaal van onze scherpe prijzen.

Hieronder volgt een greep uit het assortiment:

  • Multifunctional Laser Brother DCP-L3550CDW
  • Multifunctional Laser Brother MFC-L8690CDW
  • Multifunctional Laser Kyocera M5526CDN
  • Multifunctional Laser HP Laserjet M479FDW
  • Multifunctional Laser Canon MF744CDW