Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

3D printers

3D printers

Verwante categorie: Pla Filamenten

3D printer kopen?

Bij DiscountOffice.nl kunt u eenvoudig en voordelig een 3D printer online bestellen. Na het bestellen wordt de 3D printer razendsnel bij u bezorgd, meestal al de volgende werkdag. Het uitgebreide assortiment 3D printers bevat 3D Nano printers, 3D pennen, printbedoppervlakken, 3D- nabewerkingstools, 3D print starterkits en veel verschillende onderdelen voor de 3D printer.

Ruim assortiment 3D printers

3D printers zijn er in veel soorten en maten zoals de Polaroid Playsmart 3D printer, Vertex Delta 3D printer en 3D pennen. Daarnaast bevat deze categorie ook een omvangrijk aanbod aan 3D printer onderdelen, accessoires en reserveonderdelen. De starterkits met alle benodigdheden zijn ook zeer populair.

Polaroid 3D printers zijn toonaangevend in de 3D printers markt, dit merk gebruikt de nieuwste technologieën om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Het maken van een bouwtekening in 3D is natuurlijk een prachtige manier om klanten een indruk te geven hoe het resultaat uiteindelijk eruit gaat zien. De inkt voor een 3D printer heet filament, dit is een plastic achtige materie die gemakkelijk te gebruiken is om het 3D object te produceren.

3D printer pen

Met een 3D pen bouwt u uit vrije hand uw eigen 3D-model. Op deze manier komen uw tekeningen echt tot leven. Daarnaast kunt u ook gebruik van sjablonen om 3D-modellen te maken. De 3D pennen zijn ideaal voor het creëren van uw eigen unieke cadeaus, schoolprojecten, juwelen, modellen of speelgoed. Met bepaalde apps kunt u ook uw eigen foto’s stencilen en deze vervolgens zelf in 3D te maken.

Wat is een 3D printer precies?

Een 3D-printer is een apparaat dat op basis van digitale "bouwtekeningen" (computerbestanden) min of meer willekeurige driedimensionale objecten kan produceren. Dit gebeurt door het object laag na laag op te bouwen. Filament is als ware het 'inkt' voor een 3D Printer. Deze navulling voor 3D Printers is in diverse kleuren te verkrijgen zoals rood, geel, blauw en paars.

3D printer aanbieding

3D printers zijn bij DiscountOffice.nl zeer scherp geprijsd. Het brede aanbod zorgt ervoor dat er altijd een geschikte 3D printer voor u tussen staat. Naast de voordelige prijs is de levertijd snel. Vandaag besteld is meestal de volgende dag in huis. Grootgebruikers zoals architecten bureaus, bedrijven, scholen, kantoren en andere organisaties kunnen bij DiscountOffice.nl nog meer voordeel per stuk verdienen door meerdere stuks te kopen. De voordeligere prijzen per stuk bij een grotere afname van een artikel kunt u vinden bij de staffelprijzen.