Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Printers

Printers

Printer kopen

DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid aanbod printers zoals 3D printers, groot formaatprinters, inkjetprinters, laser printers zwart/wit en kleur en matrixprinters, daarnaast ook toebehoren zoals onderkasten en papierlades. U kunt bij ons voordelig een printer bestellen en wij zorgen dat deze zo spoedig mogelijk bij u wordt geleverd. Meestal is dat al de volgende werkdag.

Soorten printers

Het brede aanbod printers van DiscountOffice.nl bevat printers in alle types en formaten. De printers zijn geschikt voor zakelijke gebruikers. De verschillende uitvoeringen en hun eigenschappen worden hieronder kort toegelicht.

3D printer

3D-printers kunnen op basis van computerbestanden die gemaakt zijn met geschikte software driedimensionale objecten produceren. Zo’n object bouwt de printer laag voor laag op. Hiervoor wordt filament gebruikt, dit is als het ware de inkt van de 3D printer.

Inktjetprinter

Een inkjetprinter is een printer die onder hoge druk kleine druppeltjes vloeibare inkt op het papier spuit. U kunt kiezen uit zwart-wit en kleuren inkjetprinters. Inkjet printers zijn zeer geschikt voor particulier gebruik en voor het printen van foto's.

Laser printers

Laserprinters werken niet met vloeibare inkt maar met droog inktpoeder. Met een laserstraal wordt de afdruk eerst op de drum (een statisch geladen draaiende rol) getekend. De toner blijft door de statische lading plakken op de afdruk. Door verhitting kleeft de toner daarna op het papier. De afdrukken van laserprinters zijn heel scherp, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het printen van tekst. U kunt kiezen uit een zwart-wit of kleuren laserprinter.

Matrixprinters

Een matrixprinter is een printer die tekst en beperkt aantal afbeeldingen afdrukt door metalen pinnetjes via een inktlint tegen een stuk papier te slaan. Matrixprinter worden vaak gebruikt in de detailhandel bij het afdrukken van verkoopbonnetjes (garantiebewijzen) en voor het bedrukken van vrachtbrieven.

Topmerk printers

DiscountOffice.nl heeft alle A-merk printermerken in het uitgebreide aanbod. Hierdoor kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit van onze artikelen. De meest bekende merken zijn Brother, Canon, Epson en HP.

Waarom een printer bij DiscountOffice.nl kopen?

Bent u opzoek naar een goede printer? DiscountOffice.nl heeft een omvangrijk assortiment printers voor de scherpste prijzen. U kunt kiezen uit alle topmerk printers zoals Brother, Canon, Epson en HP. Daarnaast kunnen grootgebruikers als kantoren, magazijnen en scholen nog meer korting ontvangen bij het bestellen van meerdere stuk. Bekijk hiervoor de staffelprijzen of stuur een prijsopgave op de productpagina.