Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Adresetiketten

Adresetiketten

Andere benamingen: Adresstickers, Verzendetiketten, Verzendstickers

Adresetiketten kopen

Voordelige adresetiketten bestelt u bij DiscountOffice.nl gemakkelijk en snel online. Het eerste wat een ontvanger van zijn of haar pakket ziet is de verpakking en het etiket. Een goed en leesbaar etiket op een brief of pakket zorgt voor een juiste aflevering. Zowel voor de verzender, de bezorger en de ontvanger is het belangrijk dat het pakket wordt voorzien van het juiste label. Adresetiketten hebben een hoge kleefkracht, zo blijft deze altijd goed op het pakket zitten. Zowel voor kantoor als thuisgebruik, adresetiketten zijn altijd handig om in huis te hebben. Bij DiscountOffice.nl vindt u veel verschillende adresetiketten van verschillende merken zoals Herma, Avery en Sigel.

Verschillende soorten adresetiketten

Van de adresetiketten zijn er veel verschillende formaten te krijgen. De juiste maat vindt u gemakkelijk door middel van de filterwoorden in de linker kolom “Adresetiketten per trefwoord”. Veel verkochte formaten zijn 63.5x33.9mm, 63.5x38.1mm en 148.5x205mm. De adresetiketten zijn geschikt voor de verschillende soorten printers. Sommige etiketten zijn uitsluitend voor een inkjetprinter geschikt, andere juist alleen voor de laserprinter. De meeste adresetiketten zijn universeel en daardoor geschikt voor beide type printers. Deze etiketten zijn uiteraard ook met de pen te beschrijven.
Bij veel etiketten kunt u gratis software downloaden om zo het aanmaken van de adresetiketten nog makkelijker te maken. Deze software is veelal gekoppeld aan Microsoft Office en daardoor erg gebruiksvriendelijk.

De verschillende merken bij DiscountOffice.nl

DiscountOffice.nl biedt verschillende merken adresetiketten aan. Van de grote en meest populaire merken Herma en Avery tot het huismerk van DiscountOffice zelf. Hieronder ziet u het overzicht van de mogelijke merken

  • Avery
  • Blana
  • Herma
  • Huismerk DiscountOffice
  • Sigel

Voordelige adresetiketten

DiscountOffice.nl biedt alle adresetiketten super voordelig aan. U koopt helemaal voordelig in door een grootverpakking te kiezen. Door de grotere hoeveelheid adresetiketten in 1 verpakking, ligt de stuksprijs lager. Daarnaast werkt DiscountOffice.nl met staffelprijzen waardoor afname van meerdere verpakkingen korting verdient. Als zakelijke klant bestelt u de adresetiketten gemakkelijk op rekening.