Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Afzetlint

Afzetlint

Andere benamingen: Afzetpaal, Signaleringslint, Waarschuwingstape

Afzetlint kopen

Heeft u afzetlint of waarschuwingstape of afzetpalen nodig? Veel horecaondernemingen, magazijnen, bouwbedrijven, tankstations en andere organisaties doen er alles aan om de veiligheid op de werkomgeving te waarborgen. Signaleringslint is ideaal om een gebied waar dreigend gevaar is af te zetten, of om mensenstromen in goede banen te leiden.

Wat is een afzetlint of waarschuwingstape precies?

Afzetlint of signaleringslint wordt gebruikt voor het markeren, beveiligen of benadrukken van speciale objecten of onveilige situaties. Het wordt ook wel waarschuwingstape genoemd.

Uitgebreid assortiment afzetlinten en afzetpalen

DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid assortiment afzetlinten in zowel verschillende kleuren en afmetingen als voor afzetpalen. Ook de afzetpalen zijn voordelig online te bestellen op onze website. Meestal worden er twee kleuren op een afzetlint gebruikt. Namelijk geel en zwart of wit en rood. Daarnaast zijn deze waarschuwingstapes in verschillende afmetingen te bestellen. De breedte van de tape is meestal tussen de 50mm en 70mm, de lengtes kunnen verschillen van 66m, 70m, 80m, 100m 250m en 500m.

Afzetpalen

Een afzetsysteem met verschillende afzetpalen is ideaal om toegangsstromen van mensen in goede banen te kunnen leiden. De afzetpalen met afzetlint zijn op vele plaatsen inzetbaar zoals luchthavens, stations, sportactiviteiten, gemeenten, banken, musea, bioscopen, theaters, hotels, beurzen en andere gelegenheden. De afzetlintcassettes zijn voorzien van een automatisch oprolsysteem zodat u de afzetpalen eenvoudig kunt opruimen.

Verschil tussen waarschuwingstape en afzetlint

Waarschuwingstape, de naam zegt het eigenlijk al. Waarschuwingstape is zelfklevend en kan gebruikt worden voor op de vloer, muur, verpakkingsdozen en nog veel meer. Afzetlinten worden gebruikt om een gebied af te zetten. Dit kan zijn omdat tijdelijk geen mensen de afgezette plek mogen betreden om werkzaamheden niet te hinderen, dat het verboden is om dat gebied te betreden of dat er direct gevaar dreigt wanneer u het afgezette gebied betreedt. Daarnaast wordt afzetlint ook veel gebruikt om toegangsstromen van mensen te reguleren. Bij het reguleren van de toegangsstromen worden er ook vaak afzetpalen gebruikt.

Afzetlint met korting

Bij DiscountOffice.nl bestelt u voordelig uw afzetlinten online. Het enorme aanbod afzetlinten bevat waarschuwingstapes, afzettapes, signaleringlinten, afzetkettingen, koorden en signaallinten. U kunt kiezen uit verschillende afzetlintmerken zoals Tesa, Alco en Brady.
Naast afzetlinten kunt u bij Discountoffice.nl ook voordelig afzetpalen of afzetsystemen bestellen.

Alle artikelen zijn bij DiscountOffice.nl scherp geprijsd. En als grootgebruiker kunt u nog meer korting ontvangen bij het bestellen van meerdere afzetlinten. Wanneer u meerdere rollen van een afzetlint bestelt ontvangt u steeds meer korting. Deze hoge kortingen kunt u vinden bij de staffelprijzen op de productpagina van de afzetlinten.