Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Allesreinigers

Allesreinigers

Andere benamingen: Multi reinigers, Antibacteriële allesreinigers, Professionele allesreinigers

Allesreinigers online bestellen

In deze rubriek vindt u diverse allesreinigers. Deze reinigingsmiddelen zijn geschikt voor het schoonmaken van diverse oppervlakken zoals toilet, keuken en tegelvloeren. Daarnaast vindt u ook reinigingsmiddelen die alleen geschikt zijn voor specifieke oppervlakken bijvoorbeeld voor het reinigen van de grill of voor het verwijderen van graffiti. Ook leverbaar in voordelige grootverpakkingen! Daarnaast is er een snelle levertijd. Bijna alle allesreinigers zijn vandaag besteld, de volgende werkdag geleverd.

Assortiment professionele allesreinigers

Allesreinigers zijn er in veel soorten en verpakkingen online te bestellen. Bij DiscountOffice.nl is er een breed aanbod van allerlei soorten en merken allesreinigers. Er is een ruime keuze uit professionele allesreinigers voor het schoonmaken van bureaus, toiletten, kantoorvloeren, werkplekken of voor in huis. Daarnaast staan er ook verschillende desinfecterende allesreinigers in het assortiment. De multi reinigers zijn in klein verpakkingen maar ook in voordeelbundels te bestellen. Deze allesreiniger voordeelbundels zijn voor bedrijven, kantoren, kantines en scholen zeer geschikt. Omdat deze in prijs voordeliger zijn. Inkopen bij DiscountOffice.nl is altijd voordelig, door de scherpste prijzen voor alle artikelen. Er zijn allesreinigers met een spraykop en in een flacon.

Naast de allesreinigers zijn ook de interieurreinigers, keukenreinigers en oppervlakte reinigers voordelig online te koop op DiscountOffice.nl. Hieronder de lijst van de bekende merken uit ons assortiment:

  • Ajax
  • Andy
  • CIF
  • Dettol
  • Deversey
  • Greenspeed
  • HG
  • Suma
  • Werner & Mertz

Antibacteriële allesreinigers

Een desinfecterende allesreiniger dood 99,9% van de bacteriën in 5 minuten. De meeste voldoen aan de HACCP principes. Ook is er een antibacteriële allesreiniger. Deze reinigers hebben ook invloed om mogelijke virussen die zich op het oppervlak bevinden. Om zo het besmettingsgevaar te verminderen.

Aanbiedingen allesreinigers

DiscountOffice.nl is de voordeligste webshop voor bedrijven, kantoren, scholen en andere organisaties. Door het hanteren van staffelprijzen, kunt u naast de reeds voordelige prijs nog meer korting ontvangen. Bij een afname van meerdere stuks wordt de prijs steeds voordeliger. Daarnaast zijn er ook voordeelbundels te vinden in het assortiment. Bij DiscountOffice.nl bent u onderaan de streep het voordeligste uit. Ook de levertijd is snel, vaak worden de artikelen de volgende werkdag al geleverd.