Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Aquarelblokken

Aquarelblokken

Andere benamingen: Aquarelpapier

Aquarelblokken bestellen

Bent u op zoek naar goed aquarelpapier? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim aanbod aquarelblokken en aquarelpapier dat u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
Gaat u aan de slag met aquarelverf dan is aquarelpapier onmisbaar. In tegenstelling tot potloden heeft u voor het werken met waterverf dikker en zwaarder papier nodig. DiscountOffice.nl biedt aquarelblokken in verschillende formaten, diktes en structuur. Hoogwaardig aquarelpapier tegen een scherpe prijs, geschikt voor klassieke aquarel technieken, schetsen en tekenen met grafiet, kleurpotloden, houtskool, krijt en oliepastel.
Met behulp van de selectiemogelijkheden kiest u eenvoudig het juiste aquarelpapier dat u nodig heeft. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste aquarelblokken zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u kunt vaak de volgende werkdag al aan de slag.

Waarom aquarelpapier gebruiken?

Het woord aquarel verwijst naar zowel een verf op waterbasis, de schildertechniek met dit medium en uiteindelijk ook naar het eindproduct, meestal op speciaal daarvoor vervaardigd papier. Er zijn vele soorten aquarelleerpapier. Zwaar papier, meestal tussen de 200 gram tot 300 gram (of zwaarder, technisch gezien is het dus karton) werkt vaak prettiger dan de dunnere soorten. Dik papier is minder gevoelig voor bolling.
De kwaliteit van het papier is van het grootste belang als u met aquarelverf gaat werken. Het wit in een aquarel is altijd afkomstig van het papier zelf. Daarom is het belangrijk om wit lichtecht papier te gebruiken.
Wanneer u gaat schilderen met aquarelverf verandert de structuur van het papier door het water. Daardoor gaat het papier bol staan. Het is aan te bevelen om het papier vooraf op te spannen. Dit kan met papieren tape, punaises of nietjes na bevochtiging. Dit is niet nodig bij aquarelblokken.

Ruim assortiment aquarelblokken

DiscountOffice.nl levert een ruim assortiment aquarelpapier in verschillende afmetingen en uitvoeringen. De meeste aquarelblokken zijn vervaardigd van 300grams papier, maar u kunt bij DiscountOffice.nl ook 165 grams en 250 grams aquarelpapier bestellen. Daarnaast heeft u nog de keuze uit verschillende formaten, naast A4 aquarelblokken zijn ook A3 en A5 aquarelblokken verkrijgbaar.

Hoogwaardige aquarelblokken met korting

Professioneel aquarelpapier van de kwaliteitsmerken Canson, Schoellershammer en Kangaro bestelt u via DiscountOffice.nl altijd met korting. Heeft u meerdere aantallen nodig voor uw school of bedrijf dan ontvangt u door onze staffelprijzen nog meer korting.