Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Tekenbenodigdheden

Tekenbenodigdheden

Tekenbenodigdheden bestellen

Wilt u voordelige tekenspullen bestellen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor voordelige tekenmaterialen die u gemakkelijk en snel online kunt bestellen.
Het uitgebreide assortiment tekenbenodigdheden bestaat uit alles wat u nodig heeft om te tekenen, zoals aquarelblokken, tekenpapier, schetsblokken, aquarelpotloden, kleurpotloden, krijt en pastel.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u hoogwaardige tekenbenodigdheden van onder meer de kwaliteitsmerken Canson, Eberhard Faber, Faber Castell, Talens, Staedtler en Stabilo met hoge kortingen. Tekenbenodigdheden voor gebruik op scholen en bij onderwijsinstellingen, maar ook voor kunstenaars, tekenaars en ontwerpers of voor hobby doeleinden thuis.
Met behulp van de handige filterwoorden navigeert u gemakkelijk op onze website naar de juiste tekenspullen die u nodig heeft. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan biedt DiscountOffice.nl ook de mogelijkheid om op rekening te kopen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste tekenbenodigdheden zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw favoriete tekenspullen heeft u meestal de volgende werkdag al in huis.

Tekenen is goed voor de hersenen

DiscountOffice.nl biedt een ruime collectie tekenmaterialen voor beginners en professionele tekenaars. Tekenmaterialen voor volwassenen en tekenspullen voor kinderen.
Tekenen is goed voor iedereen en heeft een positief effect op onze hersenen. Tekenen is goed voor de hand oog coördinatie, het versterken van cognitieve functies en het ontwikkelen van een sterke intuïtie. Daarnaast komen bij tekenen geluksstofjes vrij in het brein, zoals dopamine, endorfine en serotonine. Tekenen zorgt voor ontspanning en vermindert stress en negatieve gedachten.
Vooral voor kinderen is tekenen goed voor de verbetering van de fijne motoriek, maar het is ook vooral heel leuk om te doen. In het onderwijs vormt tekenen dan ook een belangrijk onderdeel van het lespakket.

Ruim assortiment tekenbenodigdheden

Alles wat u nodig heeft voor de mooiste tekeningen, schetsen, ontwerpen, bouwtekeningen en meer vindt u bij DiscountOffice.nl.
Het assortiment in verdeeld in onderstaande categorieën:

 • Aquarelblokken
 • Aquarelpotloden
 • Gekleurd tekenpapier
 • Houtskool
 • Kleurpotloden
 • Krijt
 • Pastel
 • Schetsblokken
 • Tekenblokken
 • Tekendoos
 • Tekening mappen
 • Tekenpapier

Tekenmaterialen voor scholen

Wilt u tekenmaterialen voor uw school of instelling bestellen? Door bij DiscountOffice.nl alle tekenbenodigdheden online te bestellen profiteert u van hoge kortingen op de bekende merken. Bovendien bieden wij veel populaire tekenmaterialen in aantrekkelijk geprijsde voordeelverpakkingen en hanteren we staffelprijzen waardoor u nog eens extra korting ontvangt.
Naast de scherpe prijzen, het enorm uitgebreide assortiment en de mogelijkheid om achteraf te betalen vormt ook de snelle levertijd een belangrijk voordeel om te bestellen via DiscountOffice.nl.