Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Aquarelpotloden

Aquarelpotloden

Verwante categorie: Kleurpotloden

Aquarelpotloden bestellen

Het eerste aquarelpotlood werd in 1931 op de markt gebracht door Caran d'Ache. Aquarelpotloden zijn kleurpotloden waarvan de kleur met water oplosbaar is. Het gekleurde vlak kan met een vochtig penseel bewerkt worden of er kan direct op vochtig papier gekleurd worden.
De beste aquarelpotloden bestelt u gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl. U vindt een ruime collectie aquarelpotloden van de kwaliteitsmerken Bruynzeel, Caran d'Ache, Eberhard Faber, Faber Castell, Derwent, Stabilo en meer tegen een scherpe prijs.
Met behulp van de handige filterwoorden selecteert u snel de aquarelpotloden die u zoekt, u kunt onder meer selecteren op merk, kleur en uitvoering.
De meeste aquarelpotloden zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Hierdoor geldt meestal vandaag besteld is de volgende werkdag geleverd.

Verschil kleurpotlood en aquarelpotlood

Aquarelpotloden zijn multifunctioneel. De potloden kunnen zowel droog als nat opgebracht worden. Het pigment is gemengd met een emulgator, waardoor de stift wateroplosbaar is. De betere aquarelpotloden hebben meer kleurpigmenten waardoor ze lichtecht zijn en de tekening kleurecht blijft.
Met aquarelpotloden wordt er van licht naar donker gewerkt en er kan met elke papiersoort worden gewerkt.
Kleurpotloden worden het meest gebruikt op standaard papier afhankelijk van het soort kleurpotlood dat gebruikt wordt. Aquarelpotloden komen het beste tot hun recht op aquarelpapier. Dit dikkere papier is speciaal geschikt voor gebruik met water.

Uitgebreid assortiment aquarelpotloden

U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen aquarelpotloden. De meeste aquarelpotloden kunt u per kleur bestellen maar er zijn ook aantrekkelijk geprijsde sets en etuis te bestellen bij DiscountOffice.nl.

Hieronder volgt een overzicht van de topmerken aquarelpotloden die u met hoge kortingen kunt bestellen:

Kleurpotlood Bruynzeel Aquarel Design

De Bruynzeel Design Aquarelpotloden reeks zijn geproduceerd met extra fijne hoogwaardige pigmenten. Volledig wateroplosbaar. Bij DiscountOffice.nl te bestellen in een prachtige bewaardoos met een mooi kleuren assortiment.

Kleurpotloden Bruynzeel aquarel Expression

De Bruynzeel Expressions aquarelpotloden zijn ideale hoge kwaliteit potloden voor creatieve volwassenen en te gebruiken voor allerlei hobby's zoals handlettering en bullet journaling.

Kleurpotloden Stabilo Aquacolor

Kleurpotloden met aquareleffect leverbaar in 34 verschillende intense kleuren. Gemakkelijk te gebruiken, met witgelakt uiteinde.

Kleurpotloden Caran d'Ache Prismalo

Prismalo is de meest herkenbaar serie uit de gehele Caran d'Ache collectie met de Matterhorn op de cover van iedere doos. Aquarel kleurpotloden van superieure kwaliteit met excellente lichtechtheid.

Kleurpotloden Caran d'Ache Swisscolor aquarel

Naast de bekende Caran d'Ache Prismalo biedt DiscountOffice.nl u ook de reeks Swisscolor aquarelpotloden in verschillende uitvoeringen.

Faber Castell Albrecht Dürer Aquarelkleurpotloden

De hoogwaardige pigmenten van de Faber Castell Albrecht Dürer aquarel kleurpotloden hebben een hoge lichtbestendigheid en kleurkracht. De serie is verkrijgbaar in wel 120 kleuren voor onbegrensde mengmogelijkheden. Bij DiscountOffice.nl kunt u alle kleuren Albrecht Dürer aquarel kleurpotloden per stuk bestellen, maar ze zijn ook in handige dozen te bestellen met meerdere kleuren.

Kleurpotloden Derwent Academy aquarel

Voor beginnende kunstenaar die graag hun tekenvaardigheden willen ontwikkelen en verbeteren is de serie Derwent Academy ontwikkeld.