Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Kleurpotloden

Kleurpotloden

Verwante categorie: Aquarelpotloden

Andere benamingen: Tekenpotloden

Kleurpotloden bestellen

Bent u op zoek naar goede kleurpotloden voor volwassenen of kids? Keuze genoeg bij DiscountOffice.nl! Speciaal op aanvraag van vele hobbyisten is het assortiment zeer ruim opgezet. U vindt hier alle topmerken kleurpotloden, zoals Bruynzeel, Caran d’Ache, Faber Castell, Eberhard Faber, Stabilo en Steadtler die u met korting gemakkelijk en snel online kunt bestellen.
Kleurpotloden voor volwassen, kleurpotloden voor kids, kleurpotloden voor de professional of voor de hobbyist, u vindt voor elke toepassing de beste kleurpotloden bij DiscountOffice.nl.
De handige filterwoorden zorgen ervoor dat u met gemak de juiste kleurpotloden bestelt, u kunt onder meer selecteren op merk, type, kleur en uitvoering. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Het grootste deel van de kleurpotloden is uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Bestel vandaag nog uw favoriete kleurpotloden via DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag al geleverd.

Goede kwaliteit kleurpotloden

Wat is een goed kleurpotlood? Een standaard grijs potlood bestaat uit een stift, die gemaakt is van een mengsel van grafiet en klei. Deze stift zit in een omhulsel van hout. Voor een kleurpotlood zijn er kleurpigmenten aan het mengsel toegevoegd. Hoe beter het pigment hoe lichtechter het potlood is en hoe langer de kleuren mooi blijven. Een goed kleurpotlood geeft mooiere kleuren af, zijn helderder en geeft meer diepte in de kleur.
Bij DiscountOffice.nl kunt u kleurpotloden in verschillende kwaliteiten bestellen, professionele kleurpotloden bijvoorbeeld Faber Castell Polychromos, maar ook betaalbare kleurpotloden van Bruynzeel voor gebruik op school.
Veel kleurpotloden zijn per kleur per stuk te bestellen bij DiscountOffice.nl, daarnaast kunt u ook kiezen voor kleurpotloden sets met meerdere kleuren in blik, etui of geschenkdoos.

Ruim assortiment kleurpotloden

DiscountOffice.nl levert hoogwaardige kleurpotloden van alle kwaliteitsmerken zoals Bruynzeel, Caran d’Ache, Faber Castell, Eberhard Faber, Stabilo en Steadtler tegen een scherpe prijs.

Hieronder volgt een overzicht van de populairste kleurpotloden:

Kleurpotlood Bruynzeel Design Colour

Bruynzeel Design kleurpotloden van topkwaliteit met extra dikke kleurkern. Gemakkelijk in meerdere kleurlagen over elkaar aan te brengen.

Kleurpotloden Bruynzeel Expression colour

Voor de beginnende kunstenaar zijn deze kleurpotloden van Bruynzeel ideaal. Betaalbare kleurpotloden met een goede kleurafgifte.

Kleurpotloden Caran d'Ache Prismalo

Caran d'Ache staat bekend als een topmerk op het gebied van kleurpotloden sets, u kunt kiezen uit diverse uitvoeringen, naast de alom bekende Prismalo dozen levert DiscountOffice.nl ook de reeks Fancolor, Pablo en Supracolor.

Kleurpotlood Faber Castell Polychromos Assorti

De absolute topper onder de kleurpotloden: Faber-Castell Polychromos potloden. Bij DiscountOffice.nl online te bestellen tegen scherpe prijzen. U vindt bij ons het complete assortiment van 120 kleuren. Los per kleur te bestellen of in mooie etuis en dozen.

Kleurpotloden Stabilo Easycolor

Speciale ergonomische kleurpotloden voor kinderen verkrijgbaar in 12 prachtige kleuren. Naast de Easycolor kleurpotloden kunt u bij DiscountOffice.nl ook de Stabilo Woody 3 in 1 potloden bestellen, de ideale combinatie van een kleurpotlood, aquarelpotlood en waskrijt.