Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bakwagens

Bakwagens

Andere benamingen: Bakkenwagen, Kratwagen

Deze bakkenwagens zijn zeer geschikt voor intern transport van diverse goederen met een maximaal draagvermogen van 500 kg. De bakkenwagens hebben houten of draadgaaswanden of zijn van aluminium gemaakt. De aluminium bakwagen, met een maximaal draagvermogen van 400 kg, zijn ook leverbaar met deksel en cilindersloten.

Bakkenwagens bestellen

Er zijn meerdere soorten bakkenwagens in het assortiment van DiscountOffice.nl. Deze verschillen in de maat van de bak en het aantal bakken. Bestel gemakkelijk en snel op DiscountOffice.nl. Online te bestellen voor een voordelige prijs. Het is een ideaal artikel voor in het magazijn. Deze bakkenwagens zijn zeer geschikt voor eurobakken en magazijnbakken.

Aluminium bakwagen met en zonder deksel

Naast de bakkenwagens heeft DicountOffice.nl ook aluminium bakwagens en houten bakwagens. Met deze bakwagens en kastwagens kunt u op een veilige manier uw goederen uit het magazijn vervoeren. Deze zijn online te bestellen in verschillende modellen. U kunt kiezen voor de gewicht klassen 70kg, 200kg, 250kg, 300kg, 400kg en 500kg. Door dit ruime assortiment van bakkenwagens, is er altijd een bakwagen die bij uw magazijn past.

Bakkenwagens van Fetra

Bakwagens van Fetra zijn ijzersterk door de stalen constructie. Daarnaast hebben de bakkenwagens van Fetra een poedercoat blauw RAL 5007. Elke etage betreft een stalen frame met een houten plaat en een toplaag.

Een bakwagen online kopen

U kunt heel gemakkelijk een bakwagen online kopen bij DiscountOffice.nl. Daarnaast kunt u altijd van onze voordelige prijzen profiteren. Nadat u de bestelling op onze website heeft geplaatst, sturen wij uw artikelen zo spoedig mogelijk naar u op. Vaak is dit al de volgende werkdag. Mocht u hulp nodig hebben of vragen hebben, dan staat er een deskundige klantenservice voor u klaar. U kunt met ze in contact komen door een contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen. Naast kantoorartikelen bestelt u ook gemakkelijk en veilig uw transportmateriaal bij één leverancier tegen scherpe prijzen.