Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bankenveloppen

Bankenveloppen

Andere benamingen: Kabinet Envelop

Bankenveloppen bestellen

Bent u op zoek naar voordelige bankenveloppen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor bank-enveloppen tegen scherpe prijzen. U bestelt gemakkelijk en snel online de bankenvelop die u nodig heeft. Door de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u eenvoudig het formaat envelop dat u wilt en vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd in uw eigen bankomgeving. In de magazijnen liggen volop bankenveloppen voor u klaar, ze kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Bestel vandaag nog de bankenveloppen bij DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag al bij u afgeleverd.

Wat is een bankenvelop?

Een bankenvelop is een algemene benaming voor standaardenveloppen. Door het kleinere formaat van de bankenvelop wordt het document dubbel gevouwen of in drie├źn gevouwen.
DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment bankenveloppen die u kunt bestellen in verschillende maten en uitvoeringen. Of u nu een zakelijke envelop zoekt voor het versturen van facturen of voor het verzenden van mailings, de juist envelop vindt u zeker voordelig en snel via DiscountOffice.nl.

Ruim assortiment bankenveloppen

DiscountOffice.nl levert een ruim assortiment bankenveloppen. Wat is de juiste bank-envelop voor u? Uiteraard hangt dit af van het document dat u wilt versturen. Kies altijd een envelop die enkele millimeters groter is dan het te verzenden poststuk.

In onderstaand overzicht staan de meest verkochte formaten:

  • Ea5 156x220mm, geschikt voor A4 dubbel gevouwen = A5
  • EA5/6 110x220mm voor 3-luik gevouwen briefpapier
  • C5 229x162mm, geschikt voor A4 dubbel gevouwen = A5
  • C6/C5 114x229mm, geschikt voor A4 lang gevouwen = een derde A4
  • C6 114x162mm, geschikt voor A4 kwarto gevouwen = A6

Bankenvelop zelfklevend of gegomd

Naast het formaat bankenvelop kunt u nog kiezen uit de sluiting. De meeste bankenveloppen zijn voorzien van een zelfklevende stripsluiting (peel & seal sluiting) waarmee u gemakkelijk en snel de enveloppen kunt sluiten door de strip te verwijderen. Daarnaast levert DiscountOffice.nl ook een ruime keuze bankenveloppen met een gegomde klep.
Daarnaast kunt u voordelige bankenveloppen bestellen bij DiscountOffice.nl met of zonder venster. Een bankenvelop met venster links of venster rechts. Welke bankenvelop u ook zoekt u vindt de bankenvelop die u nodig heeft gemakkelijk en voordelig via DiscountOffice.nl.

Bankenveloppen met korting

DiscountOffice.nl biedt verschillende verpakkingen bankenveloppen. Zoals 25 stuks, 50 stuks tot voordeelverpakkingen van 500 stuks. Gebruikt u veel bankenveloppen? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl geldt hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Hierdoor kunt u bij bestelling van meerdere stuks optimaal profiteren van de scherpe prijzen van DiscountOffice.nl.

Vertrouwd bestellen

Aanbevolen