Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bankenveloppen

Bankenveloppen

Andere benamingen: Kabinet Envelop

Bankenveloppen bestellen

Bent u op zoek naar voordelige bankenveloppen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor bank-enveloppen tegen scherpe prijzen. U bestelt gemakkelijk en snel online de bankenvelop die u nodig heeft. Door de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u eenvoudig het formaat envelop dat u wilt en vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd in uw eigen bankomgeving. In de magazijnen liggen volop bankenveloppen voor u klaar, ze kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Bestel vandaag nog de bankenveloppen bij DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag al bij u afgeleverd.

Wat is een bankenvelop?

Een bankenvelop is een algemene benaming voor standaardenveloppen. Door het kleinere formaat van de bankenvelop wordt het document dubbel gevouwen of in drieën gevouwen.
DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment bankenveloppen die u kunt bestellen in verschillende maten en uitvoeringen. Of u nu een zakelijke envelop zoekt voor het versturen van facturen of voor het verzenden van mailings, de juist envelop vindt u zeker voordelig en snel via DiscountOffice.nl.

Ruim assortiment bankenveloppen

DiscountOffice.nl levert een ruim assortiment bankenveloppen. Wat is de juiste bank-envelop voor u? Uiteraard hangt dit af van het document dat u wilt versturen. Kies altijd een envelop die enkele millimeters groter is dan het te verzenden poststuk.

In onderstaand overzicht staan de meest verkochte formaten:

  • Ea5 156x220mm, geschikt voor A4 dubbel gevouwen = A5
  • EA5/6 110x220mm voor 3-luik gevouwen briefpapier
  • C5 229x162mm, geschikt voor A4 dubbel gevouwen = A5
  • C6/C5 114x229mm, geschikt voor A4 lang gevouwen = een derde A4
  • C6 114x162mm, geschikt voor A4 kwarto gevouwen = A6

Bankenvelop zelfklevend of gegomd

Naast het formaat bankenvelop kunt u nog kiezen uit de sluiting. De meeste bankenveloppen zijn voorzien van een zelfklevende stripsluiting (peel & seal sluiting) waarmee u gemakkelijk en snel de enveloppen kunt sluiten door de strip te verwijderen. Daarnaast levert DiscountOffice.nl ook een ruime keuze bankenveloppen met een gegomde klep.
Daarnaast kunt u voordelige bankenveloppen bestellen bij DiscountOffice.nl met of zonder venster. Een bankenvelop met venster links of venster rechts. Welke bankenvelop u ook zoekt u vindt de bankenvelop die u nodig heeft gemakkelijk en voordelig via DiscountOffice.nl.

Bankenveloppen met korting

DiscountOffice.nl biedt verschillende verpakkingen bankenveloppen. Zoals 25 stuks, 50 stuks tot voordeelverpakkingen van 500 stuks. Gebruikt u veel bankenveloppen? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl geldt hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Hierdoor kunt u bij bestelling van meerdere stuks optimaal profiteren van de scherpe prijzen van DiscountOffice.nl.

Vertrouwd bestellen

Aanbevolen