Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bedrade headsets

Bedrade headsets

Andere benamingen: Koptelefoons, Hoofdtelefoons, Bedrade computerheadsets

Kantoorheadsets bedraad

Voor tijdens het thuiswerken of op kantoor heeft DiscountOffice.nl een uitgebreide collectie bedrade heatsets. Wanneer u opzoek bent naar een headset met microfoon voor een scherpe prijs, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het ruime assortiment bevat koptelefoons, hoofdtelefoons, headsets met microfoon, in-ear oordopjes en oortelefoons.

Bedrade headsets voor thuiswerken kopen

Tijdens het thuiswerken vinden er steeds meer online vergaderingen plaats met Microsoft Teams en Skype for Business. Op kantoor maar ook in de thuiswerkomgeving kunt u last hebben van het omgevingsgeluid, een noise cancelling koptelefoon zorgt ervoor dat u niet wordt afgeleid door storend omgevingsgeluid. Hierdoor wordt de focus en productiviteit verbeterd. U kunt deze bedrade headsets voordelig kopen op DiscountOffice.nl en de bestelling wordt meestal de volgende werkdag geleverd.

Assortiment professionele headsets

DiscountOffice.nl heeft een gevarieerd aanbod zoals bedrade headsets met noise cancelling microfoon, in-ear oordopjes en oortelefoons. De headsets zijn van hoge kwaliteit en zijn bij DiscountOffice.nl scherp geprijsd. Heeft u advies nodig over welke headset u het beste kunt gebruiken? Neem dan contact op met onze afdeling klantenservice voor het juiste advies.

Bent u opzoek naar een headset voor uw PC of laptop? Dan kunt u voordelig een headset met een USB-C of USB-A kopen op DiscountOffice.nl. Steeds meer apparaten gaan over van USB type-A naar het innoverende USB type-C. Het ruime aanbod bevat beide type aansluitingen en daardoor kunt u bij DiscountOffice.nl altijd een geschikte headset vinden.
Naast bedrade USB headsets vindt u ook bij DiscountOffice.nl oordopjes en oortelefoons met een 3mm aansluiting.

Headset merken

Discountoffice.nl heeft bedrade headsets van alle topmerken in het uitgebreide aanbod, zoals Jabra, Sony, Logitech en Plantronics. Jabra is een toonaangevend headsetmerk voor professioneel gebruik. De meeste koptelefoons met microfoon zijn duurzaam en compatibel met alle softphone-webclients en platforms voor callcenters of contactcenters zoals Cisco, Avaya en Genesys Cloud. Daarnaast zijn er veel modellen die Microsoft Teams en Skype for Business gecertificeerd zijn.

Bedrade headset aanbiedingen

Bij DiscountOffice.nl zijn alle bedrade headsets eenvoudig te bestellen voor een scherpe prijs. Dankzij de staffelprijzen zijn kantoren, callcenters, contactcenters of andere organisaties nog voordeliger uit. Wanneer u meerdere stuks van een bedrade headset bestelt, ontvangt u nog meer korting.