Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Headsets

Headsets

Headsets kopen

Heeft u een headset met microfoon nodig voor tijdens het thuiswerken, callcenterwerk of op kantoor? Een goede draadloze bluetooth of bedrade USB headset is ideaal om goed te kunnen communiceren met uw klant of collega. Het voordelige en uitgebreide assortiment van DiscountOffice.nl bevat bedrade headsets, draadloze headsets en draadloze bluetooth headsets.

Heatset met microfoon

Het is belangrijk dat u en uw gesprekspartner geen last hebben van een achtergrond lawaai tijdens een telefoongesprek. Dankzij een microfoon met noise cancelling en een over-ear headset heeft u geen last meer van omgevingsgeluid. De koptelefoons met microfoon kunt u afhankelijk van de type connectiviteit aansluiten op uw pc, laptop of mobiele telefoon.

Wat is het verschil tussen USB, DECT en bluetooth headsets?

DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid assortiment van headsets met USB, DECT of bluetooth verbinding. USB is een bedrade aansluiting, het brede aanbod bevat USB-A en USB-C aansluitingen.

DECT headset

Een DECT en bluetooth verbinding is draadloos, dit biedt u meer bewegingsvrijheid. DECT draadloze headsets hebben meestal een maximaal bereik van 120 meter en 60 meter in een standaard kantooromgeving. De DECT-standaard gebruikt subscriptie-, authenticatie- en versleutelingstechnieken voor het beveiligen van het telefoonverkeer.

Bluetooth headset

Bluetooth headsets zijn eenvoudig aan te sluiten op PC, laptop of mobiel. Bluetooth is een open standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Meestal hebben bluetooth headsets een maximaal draadloos bereik van 30 meter.

Welke headset met microfoon is het meest geschikt voor thuiswerken?

Nu we met zijn allen meer thuiswerken in plaats van op kantoor, is het belangrijk om goed te kunnen communiceren met uw collega’s of klanten. Daarnaast is het gemakkelijker om focus te houden op uw werkzaamheden wanneer u geen last heeft van omgevingsgeluid. Tevens is het belangrijk dat u de headset eenvoudig kunt aansluiten op uw computer, laptop, mobiele telefoon of mobiele telefoon. Bij DiscountOffice.nl kunt u voordelig en eenvoudig een gepaste headset voor uw werkomgeving bestellen. Het assortiment bevat bedrade headsets, draadloze headsets en bluetooth headsets.

USB-A , USB-C kabel

Bedrade headsets of headsets met een standaard zijn eenvoudig aan te sluiten met een USB-A of USB-C aansluiting. USB Type-C is een nieuw type aansluiting. Tot nu toe hebben apparaten gebruik gemaakt van twee verschillende USB-aansluitingen: type A en B. USB-C zal op termijn zowel USB-A als USB-B opvolgen.

Koptelefoon met noise cancelling

Koptelefoon met ruisonderdrukking, wordt ook wel een headset met noise cancelling genoemd. Noise cancelling dempt storende omgevingsgeluiden en ruis via een antigeluid. Dit antigeluid wordt gecreëerd dankzij het opvangen van omgevingsgeluid door de microfoons, dit te analyseren en te verdraaien. Hierdoor heeft u minder last van omgevingsgeluid.

Topmerk headsets

DiscountOffice.nl heeft een uitgebreide collectie headsets van de beste topmerken zoals Apple, Logitech en Jabra. De toonaangevende headsetmerken zijn scherp geprijsd en worden na het plaatsen van een bestelling, meestal de volgende werkdag geleverd.

Conference cams, IP telefoons en speakerphones

Naast de headsets bevat dit assortiment ook conference cams, IP telefoons en speakerphones. Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor videoconferencing? Met de conference cams kunt u eenvoudig online vergaderen. Afhankelijk van het videoconference systeem is deze geschikt voor Google Hangouts Meet, Skype voor Bedrijven, Microsoft Teams en Zoom. Daarnaast kunt u ook kiezen voor speakerphones om te kunnen bellen vanuit vergaderruimtes.

De IP telefoons worden ook wel VoIP telefoons genoemd, VoIP staat voor Voice over Internet Protocol ofwel internet telefonie. Internettelefonie is meestal een voordelig en kwalitatief alternatief voor analoog bellen.

Headset aanbieding

Alle soorten headsets, conferencecams, IP telefoons en speakerphones bestelt u bij DiscountOffice.nl voor een scherpe prijs. Bij bestelling van meerdere stuks bent u nog voordeliger uit. Dankzij de staffelprijzen van DiscountOffice.nl ontvangt u meer korting wanneer u meerdere stuks bestelt.