Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Beschermenveloppen

Beschermenveloppen

Andere benamingen: Verzendenveloppen, Kartonnen enveloppen

Beschermenveloppen bestellen

Bent u op zoek naar een stevigere envelop dan een standaard envelop? Een beschermende envelop is de oplossing wanneer u een breekbaar product met de gewone post wilt verzenden. Bij DiscountOffice.nl vindt u een uitgebreid assortiment beschermenveloppen in verschillende afmetingen en uitvoeringen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. De meeste beschermenveloppen zijn uit voorraad leverbaar, dus snel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan worden ze meestal de volgende werkdag al afgeleverd.

Kartonnen enveloppen voor extra bescherming

Voor een goede bescherming tijdens het transport van kwetsbare artikelen zijn kartonnen enveloppen een handige oplossing. Sterke kartonnen enveloppen zijn geschikt voor het verzenden van diverse artikelen zoals CD’s, boeken, dvd's, kalenders, brochures en catalogi. Ze zorgen voor een optimale bescherming zodat uw artikelen kreukvrij, vlak en onbeschadigd aankomen.
Bij DiscountOffice.nl kunt u uit het ruime assortiment kiezen uit verschillende soorten verzendenveloppen gemaakt van stevig dik karton of golfkarton in het bruin of wit. De robuuste constructie van golfkarton biedt betere bescherming tegen buigen, vouwen en kreuken.
Bent u op zoek naar kartonnen enveloppen zelfklevend? De beschermenveloppen die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn voorzien van een handige plakstrip voor het afsluiten van de envelop. Een zelfklevende sluiting werkt snel en gemakkelijk, het kost weinig tijd om de envelop te vullen. Bovendien voorkomt deze stevige zelfklevende verzegeling dat de inhoud tijdens transport eruit valt. Het openen door de ontvanger gaat bij meeste beschermenveloppen eenvoudig door de geperforeerde scheurstrip.
Heeft u behoefte aan nog meer bescherming tijdens de verzending van uw producten? Naast kartonnen enveloppen biedt DiscountOffice.nl ook een zeer uitgebreid assortiment luchtkussen enveloppen voor een optimale bescherming, die u online voordelig kunt kopen.

Beschermenveloppen in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl bestelt u hoogwaardige beschermenveloppen met korting. U kunt kiezen uit verschillende verpakkingen, zoals 25 stuks, 50 stuks en voordelige verpakkingen van 100 stuks beschermenveloppen. Heeft u meerdere aantallen nodig? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl kunt u veel besparen op de inkoop van uw enveloppen. Hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Bestel vandaag nog de beschermenveloppen die u zoekt en profiteer van onze scherpe prijzen.