Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Beveiligingscamera

Beveiligingscamera

Andere benamingen: Cilindrische camera, Veiligheidscamera, Bewakingscamera

Beveiligingscamera kopen

Heeft u een beveiligingscamera voor binnen of buiten nodig? DiscountOffice.nl heeft een brede collectie binnen- en buitencamera’s om al uw eigendommen te beschermen. Alle bewakingscamera’s zijn eenvoudig online te bestellen voor een voordelige prijs. Het assortiment bevat cilindrische camera’s, veiligheidscamera’s en dome camera’s. Daarnaast kunt u ook kiezen uit zowel bedrade videobewakingscamera’s als draadloze Bluetooth beveiligingscamera’s.

Breed assortiment beveiligingscamera’s

Wanneer u opzoek bent naar een beveiligingscamera dan bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. Het omvangrijke aanbod bevat videobeveiligingscamera’s in alle soorten en maten zoals bedraad, draadloos, Wifi, met koepel- of dome camera, cilindrische camera, veiligheidscamera of bewakingscamera ook wel surveillantcamera genoemd.

Beveiligingscamera buiten

Wilt u de beveiliging omtrent uw huis, buitenterrein of werkterrein beveiligen? Dan is een buitencamera van goede opnamekwaliteit van groot belang. Een draadloze Bluetooth en Wifi beveiligingscamera is eenvoudig buiten te installeren. Bij bedrade beveiligingscamara’s buiten dienen er bedradingen aangelegd te worden. Dit is tevens geen moeilijke opgave maar kost wel meer moeite dan de draadloze buiten beveiligingscamera’s.

Beveiligingscamera binnen

Graag willen wij onze eigendommen beschermen tegen inbrekers bij ons thuis, op kantoor of in het magazijn van uw bedrijf. Door beveiligingscamera’s binnen te plaatsen kunt u preventief een inbraak voorkomen of met deze opnames naar de politie gaan. U kunt ook een camera plaatsen achter het raam. Binnen in huis is er meestal een goede Wifi verbinding, het gebruik van een camera met Wifi is daarom een eenvoudige oplossing voor de verbinding tussen de apparaten. Daarnaast kunt u ook altijd kiezen voor een draadloze Bluetooth- of bedrade verbinding. Ook zijn er beveiligingscamera’s met een accu of op batterijen waar een Micro SD in kan. U kunt deze vervolgens in uw pc of laptop steken om de opgenomen beelden te bekijken.

Waarom een beveiligingscamera kopen bij DiscountOffice.nl?

Staat u op het punt een beveiligingscamera te kopen, maar u wilt niet teveel betalen? Daarom bestelt u bij DiscountOffice.nl altijd tegen de scherpste prijzen. Het uitgebreide assortiment bevat camera’s voor buiten en binnen, daarnaast kunt u ook kiezen voor een dome camera. Dankzij de staffelprijzen kunt u nog voordeliger inkopen doen bij DiscountOffice.nl. Wanneer u meerdere stuks van een artikel bestelt ontvangt u per stuk nog meer korting. Daarnaast kunt u ook een prijsopgave indienen bij meerdere stuks. Zo zorgt DiscountOffice.nl ervoor dat u onder de streep het voordeligst uit bent.