Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bijzetwagens

Bijzetwagens

Andere benamingen: Bijstelwagens, Transportwagens

Bijzetwagen bestellen?

Een bijzetwagen is een praktische, mobiele oplossing en is ruim inzetbaar. Op kantoor, in het magazijn, garage of in een vergaderzaal. Ze kunnen als verrijdbare archiefkast met bijvoorbeeld ordners of als mediawagen worden gebruikt. Door de zwenkwielen zijn ze gemakkelijk te verplaatsen. Op verschillende bijzetwagens kunt u euronorm bakken zetten. Op deze manier kunt u gemakkelijk uw materialen of gereedschap opslaan en verplaatsen. Of de wagen bij uw werkplek zetten. DiscountOffice.nl heeft veel bijzetwagens met een ander doel. Voor elk doel heeft DiscountOffice.nl een tafel of transportwagen.

Rol- en bijzetwagens als tafel voor op kantoor

Op DiscountOffice.nl staat een breed assortiment aan bijzetwagens. Het is soms erg handig om een mobiele tafel voor op kantoor te hebben. Een kantoortafel op wielen, om bijvoorbeeld uw printer op te plaatsen. Hier kan een wagen goed voor functioneren. Een kantoortafel is erg handig om ruimte te creƫren. Op het moment dat u deze niet meer nodig heeft, dan kunt u de kantoortafel op wielen op een praktischere plek plaatsen.

Kast met wielen voor op kantoor of thuiswerkplek

Een kast op wielen voor bij of onder uw bureau op uw kantoor/werkplek nodig? DiscountOffice.nl heeft het in haar voordelige assortiment. Deze kasten op wielen zijn erg handig om uw ringband- of presentatie mappen of ordners in op te bergen.

De archiefkasten op wielen zijn meestal van metaal, maar er zijn ook luxere uitvoeringen met een beuken houten plaat als oppervlak. De onderbouw heeft onder andere vier zwenkwielen en is stabiel en makkelijk verrijdbaar. De kasten hebben verschillende afmetingen en DiscountOffice.nl heeft daardoor voldoende keus om een kast op maat te kunnen leveren. Daarnaast zijn de kasten snel leverbaar bij DiscountOffice.nl en zijn voordelig geprijsd. Het is makkelijk en snel te bestellen via onze webshop. Daarnaast kunt u nog meer voordeel krijgen door middel van een grotere afname. Deze prijzen kunt u zien bij de staffelprijzen.