Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bordkrijt

Bordkrijt

Andere benamingen: Schoolbordkrijt, Schoolkrijt

Bordkrijt bestellen

Wilt u voordelig schoolbordkrijt bestellen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online de beste schoolbordkrijtjes. Bordkrijt is meestal gemaakt van kalk of gips en is fijn van structuur. De meest gangbare kleur is wit maar DiscountOffice.nl biedt ook krijtjes in verschillende kleuren. Bordkrijt wordt gebruikt om op schoolborden te schrijven en wordt dan ook wel schoolbordkrijt genoemd.
Uw bestelling met bordkrijt is in een paar eenvoudige stappen geplaatst via DiscountOffice.nl, door gebruik te maken van de handige filterwoorden navigeert u snel door het ruime aanbod op onze website. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u liever achter betalen? Voor bedrijven, scholen en instellingen biedt DiscountOffice.nl ook de mogelijkheid om op rekening te kopen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste schoolbordkrijtjes zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw ontvangt uw pakketje meestal de volgende werkdag al.

Het beste schoolbordkrijt voor iedereen

Wilt u schoolbordkrijtjes voor kinderen bestellen of bordkrijt voor de schoolborden op school? Bij DiscountOffice.nl vindt u de beste schoolbordkrijtjes tegen scherpe prijzen.
Hoewel in het onderwijs steeds meer gebruikt wordt van whiteboards en digiborden blijft ook het klassieke krijtbord nog populair en geeft een nostalgische ervaring. Was vroeger het stof nog een probleem, tegenwoordig hebben de fabrikanten een stofvrij of anti-dust bordkrijt op markt gebracht vanwege de toegenomen zorgen voor de gezondheid van kinderen. Hierdoor zijn de stofwolken bij het wissen van het schoolbord voorgoed verleden tijd.

Ruime keuze schoolbordkrijt

Wilt u wit schoolbordkrijt kopen? Of gaat uw voorkeur uit naar gekleurd bordkrijt? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime keuze kleuren, zoals blauw, groen, rood, oranje en geel. Ook kunt u voordelige assortimentsverpakkingen krijt bestellen met diverse kleuren.
Naast stofvrij bordkrijt is er ook schoolbord krijt zonder gluten of eiwitten te bestellen via DiscountOffice.nl, dit schoolbord krijt is veilig te gebruiken door kinderen die een glutenvrij dieet volgen.

Hoge kwaliteit schoolbordkrijt met korting kopen

Hoogwaardig schoolbordkrijt bestelt u altijd met hoge kortingen online bij DiscountOffice.nl. De sterke krijtjes breken niet snel en zijn stofvrij.
Heeft u meerdere doosjes schoolkrijt nodig voor uw school of instelling? Dankzij de staffelprijzen van DiscountOffice.nl bent u nog voordeliger uit en kunt u flink besparen op uw inkoop!