Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bord-accessoires

Bord-accessoires

Bord-accessoires bestellen

Bord-accessoires bestellen? In dit assortiment vindt u alle bord-accessoires overzichtelijk bij elkaar, zoals bordkrijt, magneetband, wissers, bordreinigers, whiteboardkits en nog veel meer. Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig alles wat u nodig heeft voor uw whiteboard, planbord of krijtbord.
Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel de juiste accessoires voor uw whiteboard en is uw bestelling via DiscountOffice.nl in een paar eenvoudige stappen geplaatst. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook op rekening kopen. Dit kunt u aanvragen tijdens het bestelproces.
Het merendeel van de bord-accessoires is uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw ontvangt uw pakketje meestal de volgende werkdag al.

Een whiteboard voor elke werkplek

Een whiteboard is bijna niet meer weg te denken op de werkplek en maakt van elke werkruimte een creatieve, inspirerende en functionele werkplek waar collega’s elkaar ontmoeten en kunnen brainstormen. Door alle informatie visueel te maken op een whiteboard creëert u overzicht en wordt relevante informatie beter verwerkt.
Een whiteboard ondersteunt uw presentatie en is ook uitermate geschikt voor het weergeven van doelstellingen, deadlines of planningen voor alle medewerkers.
Niet alleen op kantoor is een whiteboard onmisbaar voor overzicht, planning en informatie, magneetborden worden ook gebruikt op scholen, in kantines, in instellingen, in de werkplaats en op de thuiswerkplek. Een whiteboard is op elke plek de perfecte oplossing voor duidelijk communiceren van alle informatie.

Breed assortiment bord-accessoires

Bord-accessoires worden gebruikt om presentaties extra te ondersteunen of voor een overzichtelijke planning op een planbord. Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig alle benodigdheden voor uw whiteboard, planbord en krijtbord.
Binnen het brede assortiment bord-accessoires vindt u voor elk bord de juiste accessoires voor elk bord. Topkwaliteit bord-accessoires van de bekende merken Smit Visual, Legamaster, Nobo, Franken, Durable, Maul en Sigel die u met hoge kortingen online kunt kopen.
Bovendien hanteert DiscountOffice.nl staffelkortingen. Wanneer u een bestelling met grotere aantallen plaatst kunt u vaak profiteren van extra korting en bespaart u aanzienlijk op de inkoop van uw presentatiemiddelen.

Hieronder volgt een greep uit het aanbod bord-accessoires:

  • Bordkrijt
  • Bordreinigers
  • Bordwissers
  • Magneetband
  • Magic chart notes
  • Whiteboardfolie

Daarnaast levert DiscountOffice.nl ook een ruime keuze whiteboard starterkits en complete workshop koffers tegen een scherpe prijs. Een whiteboard starterkit bestaat vaak uit whiteboard stiften, een bordwisser, een reinigingsspray en magneten. Door een complete kit te bestellen bent u veel voordeliger uit en u heeft direct alles bij de hand.