Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bordrug-enveloppen

Bordrug-enveloppen

Andere benamingen: Kartonnen Envelop

Bordrug-enveloppen bestellen

Bent u op zoek naar een envelop waarmee u kwetsbare platte documenten kunt verzenden? Een bordrug-envelop is de ideale oplossing om documenten te versturen die niet mogen kreuken. DiscountOffice.nl biedt voordelige bordrug-enveloppen in verschillende uitvoeringen en maten die u gemakkelijk en snel online kunt bestellen.
Door de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u eenvoudig de juiste bordrug-envelop die u nodig heeft. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd in uw eigen bankomgeving. De meeste bordrug-enveloppen zijn uit voorraad leverbaar en snel geleverd. Bestelt u vandaag nog via DiscountOffice.nl dan heeft u ze meestal de volgende werkdag al in huis.

Bordrug-enveloppen voor kwetsbare documenten

Documenten die niet mogen kreuken en of scheuren kunt u het beste verzenden in een bordrug-envelop. Denk bijvoorbeeld aan certificaten, diploma’s, foto’s, kalenders of contracten. U wilt toch zeker dat deze documenten onbeschadigd bij de ontvanger aankomen.
Een bordrug-envelop biedt meer bescherming door de kartonnen rug dan een standaard envelop. De voorzijde van de bordrug-envelop is gemaakt van stevig papier en de achterzijde van sterk karton waardoor deze envelop moeilijk te vouwen is en de inhoud optimaal beschermd is tegen kreuken en scheuren.

Bordrug-enveloppen in verschillende afmetingen

Bij DiscountOffice.nl kunt u uit het gevarieerde assortiment bordrug-enveloppen kiezen uit verschillende afmetingen. Wilt u A4 bordrug-enveloppen bestellen? Bij DiscountOffice.nl vindt u verschillende formaten bordrug-enveloppen zoals EA4, C4, A3 en meer, zodat u voor elk document de perfecte bordrug-envelop kunt bestellen. Uit voorraad leverbaar en tegen scherpe prijzen.
De stevige bordrug-enveloppen zijn voorzien van een handige zelfklevende strip voor het afsluiten van de envelop. Een zelfsluitende sluiting werkt snel en makkelijk. Bovendien voorkomt de stevige plakstrip dat de inhoud eruit valt tijdens de verzending.

Bordrug-enveloppen met korting

DiscountOffice.nl biedt bordrug-enveloppen in verschillende verpakkingen, zoals 10 stuks, 25 stuks of voordelige verpakkingen van 100 stuks bordrug-enveloppen met korting.
Heeft u meerdere aantallen bordrug-enveloppen nodig? DiscountOffice.nl hanteert staffelkortingen waardoor u nog voordeliger uit bent bij bestelling van meerdere stuks. Hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs. Zo kunt u als grootverbruiker optimaal profiteren van de scherpe prijzen van DiscountOffice.nl.

Vertrouwd bestellen

Aanbevolen