Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bordscharen

Bordscharen

Verwante categorie: Snijmachine-onderdelen

Andere benamingen: Papiersnijmachines, Guillotine-snijmachines

Bordscharen bestellen

Wilt u een snijmachine voor grotere stapels papier bestellen? Een bordschaar is bedoeld om grotere hoeveelheden papier te snijden dan een rolsnijder. Bovendien zijn bordscharen ook geschikt om op grotere formaten te snijden. Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime keuze bordscharen die geschikt zijn voor alle papierformaten zoals voor A4, A3, A2 en A1. Daarnaast biedt DiscountOffice.nl ook bordscharen die een automatisch veiligheidsmechanisme hebben, deze bordscharen zijn uitermate geschikt voor b.v. sociale werkplaatsen en scholen.
U bestelt gemakkelijk en voordelig online. Met behulp van de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel de juiste bordschaar die u zoekt. U kunt onder meer filteren op merk, type en formaat. Zo weet u zeker dat u via DiscountOffice.nl altijd de beste bordscharen kunt bestellen.
Uw bestelling is in een paar stappen afgerond. De betaling vindt plaats binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Wilt u liever achteraf betalen? Speciaal voor bedrijven, scholen en instellingen biedt DiscountOffice.nl de mogelijkheid om op rekening te kopen. Wilt u van deze optie gebruik maken dan kunt u dit eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste bordscharen zijn uit voorraad leverbaar. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan heeft u de bordschaar vaak de volgende werkdag al in huis.

Snijmachine voor papier

Een papiersnijder is ideaal om één of meerdere vellen papier nauwkeurig te snijden. In principe zijn er twee modellen verkrijgbaar. De bordschaar, ook wel hefboomsnijder of guillotine snijmachine genoemd, snijdt het papier van bovenaf of de rolsnijmachine die zijdelings door het papier snijdt.
De rolsnijmachine is over het algemeen geschikt voor incidenteel gebruik, terwijl een bordschaar meer geschikt is voor intensiever gebruik vanwege de grotere capaciteit.

Ruim assortiment bordscharen

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment bordscharen om veilig, netjes en snel meerdere vellen papier te kunnen snijden. De bordscharen zijn uitgerust met mesvergrendeling en transparante mesbeschermer van onbreekbare kunststof. Geschikt voor gebruik op kantoor, in de werkplaats, op school of thuis.
U kunt kiezen uit verschillende modellen, bijvoorbeeld met een snijmachine met onderstel en een voetpedaal.
Via DiscountOffice.nl bestelt u altijd een hoogwaardige gebruiksvriendelijke papiersnijder met korting. Topkwaliteit papiersnijmachines van de bekende merken Fellowes, Leitz, Ideal en Dahle. Bovendien hanteren wij staffelprijzen waardoor u bij een grotere afname nog meer kunt besparen op uw inkoop.