Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Snijmachines

Snijmachines

Papiersnijmachine bestellen

Bent u op zoek naar een snijmachine voor papier? Binnen het ruime assortiment papiersnijmachines van DiscountOffice.nl vindt u voor elk gebruik de juiste snijmachine. Via DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online de papiersnijmachine die het beste bij u past! De papiersnijmachines worden snel geleverd, bestelt u vandaag nog de papiersnijmachine bij DiscountOffice.nl dan wordt deze meestal de volgende werkdag al geleverd.
Voor het snel en nauwkeurig snijden van papier is een papiersnijmachine een handige oplossing. Met een snijmachine voor papier kunt u sneller, netter en veiliger papier snijden. Zelfs meerdere vellen in één keer op maat snijden is geen enkel probleem.

Verschillende soorten snijmachines voor papier

Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende soorten papiersnijmachines, nergens in de Benelux vindt u zo’n compleet assortiment. U bestelt bij DiscountOffice.nl topkwaliteit papiersnijmachines van onder meer Fellowes, Ideal, Rexel en Dahle. Professionele en gebruiksvriendelijke papiersnijders tegen scherpe prijzen.
Welke papiersnijder voor u het meest geschikt is hangt onder meer af hoeveel papier u wilt snijden en welk papierformaat. Of u nu incidenteel of professioneel papier wilt snijden, voor elk gebruik bestelt u gemakkelijk en voordelig online bij DiscountOffice.nl de perfecte snijmachine.

Rolsnijmachines

Snijdt u slechts af en toe papier? Een rolsnijmachine is geschikt voor kleinere klussen, waarbij u maar enkele vellen wilt snijden. Door het rolmes heen en weer te bewegen snijdt u gemakkelijk door het papier. Wilt u een rolsnijmachine A4 bestellen? Naast de standaard A4 rolsnijmachines biedt DiscountOffice.nl ook groot formaat rolsnijders die geschikt zijn om A3, A2 of zelfs A0 papier te snijden.

Bordscharen

Bent u op zoek naar een snijmachine die meerdere vellen papier kan snijden? Dan is een bordschaar beter geschikt, een bordschaar heeft een grotere snijcapaciteit dan een rolsnijmachine. Een bordschaar wordt ook wel een guillotine-snijmachine genoemd. Met een hefboomsnijder wordt het papier van bovenaf gemakkelijk doorgesneden.
Bent u op zoek naar een bordschaar A3? Binnen het assortiment bordscharen van DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit bordscharen die geschikt zijn voor papierformaten variërend van A4 tot A1.

Stapelsnijders

Wilt u een snijmachine papier kopen met een hoge snijcapaciteit? Bestel bij DiscountOffice.nl online een stapelsnijmachine waarmee u in één keer een stapel papier kunt snijden. Stapelsnijders worden vooral veel gebruikt in copyshops en kleinere drukkerijen. Voor de zeer professionele gebruiker levert DiscountOffice.nl industriële stapelsnijders die compleet voorgeprogrammeerde snijprogramma’s bieden. Informeer naar de mogelijkheden bij onze klantenservice.

Snijmachine-onderdelen nodig?

Bestel ook gemakkelijk en voordelig onderdelen voor uw papiersnijmachine bij DiscountOffice.nl. U vindt in het assortiment snijmachine onderdelen zoals onder meer snijmessen, snijlatten en mesgeleiders van Dahle, Ideal en Rexel.