Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Brievenbakjes

Brievenbakjes

Verwante categorie: Ladenblokken

Andere benamingen: Ladenblokken, Postbakjes, Sorteerbakken

Brievenbakjes bestellen

Een brievenbak is geschikt voor het opbergen van allerlei papieren, zoals brieven, rekeningen, tijdschriften en meer. Ze worden ook wel postbakjes genoemd omdat de dagelijkse post efficiënt gesorteerd kan worden. De meeste brievenbakken zijn stapelbaar en in diverse kleuren gemakkelijk online te bestellen via DiscountOffice.nl.
Ondanks het enorme aanbod dat u kunt vinden op onze website, kiest u toch snel en eenvoudig de juiste brievenbakjes die u nodig heeft. De handige selectiemogelijkheden helpen u om snel te filteren op bijvoorbeeld het formaat, de kleur, het materiaal e.d. Zo bestelt u altijd de beste brievenbakjes die het beste aansluiten op uw wensen via DiscountOffice.nl.
De meeste brievenbakjes zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan wordt uw pakketje meestal de volgende werkdag al bij u afgeleverd.

Brievenbakjes voor een opgeruimde werkplek

Voor de werkplek op kantoor of voor de thuiswerkplek, brievenbakjes zijn de perfecte oplossing voor een opgeruimde en overzichtelijke werkplek. In brievenbakjes kunt u al uw losse documenten en papieren opruimen. Door te kiezen voor verschillende kleuren en/of door de brievenbakjes te labelen kunt u voor elke taak een brievenbakje maken. Denk aan het ordenen van brieven, rekeningen, offertes, inkomende post, uitgaande post, lezen, archiveren en nog veel meer taken.
Een brievenbakje is een voordelige en efficiënte oplossing om orde te scheppen op uw werkplek. U kunt ervoor kiezen om de brievenbakjes op uw bureau te plaatsen, maar u kunt ze ook op een kast dichtbij uw werkplek plaatsen. Heeft u weinig ruimte op uw bureau? Stapelbare brievenbakjes zijn de oplossing, gemakkelijk en voordelig via DiscountOffice.nl te bestellen.

Ruim assortiment brievenbakjes

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment voordelige brievenbakjes in allerlei kleuren, diverse formaten en verschillende uitvoeringen. De meeste brievenbakjes zijn geschikt voor het opbergen van A4 documenten en hebben dan ook een formaat A4, A4+ of C4. Bent u op zoek naar A3 brievenbakjes? Geen probleem bij DiscountOffice.nl.
Over het algemeen zijn brievenbakjes geopend aan de korte zijde, maar DiscountOffice.nl levert ook brievenbakjes dwars, dat wil zeggen met de opening aan de lange zijde.
Doordat brievenbakjes gemaakt zijn van stevige materialen zoals metaal of kunststof en het extra sterke design hebben ze een lange gebruiksduur.
Wilt u een brievenbakje A4 zwart kopen? Of gaat uw voorkeur uit naar een brievenbakje wit? Bij DiscountOffice.nl kunt u werkelijk alle kleuren brievenbakjes voordelig bestellen. Rood, blauw, transparant, grijs of geel, voor elk bureau vindt u een bijpassende uitvoering.

Topkwaliteit brievenbakjes tegen scherpe prijzen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u altijd hoogwaardige brievenbakjes van bekende merken zoals Leitz, Esselte, Han en Exacompta met korting.
Vooral Leitz staat bekend om haar robuuste brievenbakjes van eersteklas kwaliteit.

Populaire topmerken brievenbakjes zijn onder meer:

  • Brievenbak Leitz 5227 Plus standaard
  • Brievenbak Leitz 5226 A4
  • Brievenbak Leitz WOW Plus A4
  • Brievenbak Esselte Europost Vivida Zwart A4
  • Han Klassik Brievenbak A4

Heeft u voor uw kantoor meerdere brievenbakjes nodig? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl geldt dat u bij grotere aantallen een lagere stuksprijs betaalt. Hierdoor bent u bij DiscountOffice.nl nog voordeliger uit.