Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bureau-toebehoren

Bureau-toebehoren

Bureau accessoires kopen

Houd uw bureau opgeruimd en overzichtelijk met de bureau accessoires van DiscountOffice.nl. Kies de bureau accessoires uit één serie voor een mooie uniforme uitstraling of mix en match met de verschillende accessoires voor een speelse look. Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment aan bureauaccessoires met een ruime keuze binnen elke categorie. U vindt hier onder andere brievenbakjes, bureau-onderleggers, bureausets, memobakjes, papercliphouders, pennenbakjes en sorteerrekken.

Een opgeruimd bureau

Een opgeruimd bureau werkt beter! Van brievenbakken tot complete bureausets, u vindt hier diverse oplossingen om opgeruimd te kunnen werken. Veel gebruikte bureau toebehoren zijn:

Bureau-onderlegblok:

Een onderlegger op uw bureau of op de vergadertafel zorgt voor een hoog schrijfcomfort en beschermt uw bureau tegen beschadigingen, krassen, doordrukken van pen of viezigheid. Ook zijn er papieren onderlegblokken voor het maken van notities en voorzien van een kalender.

Brievenbak of Ladenblok:

Een brievenbak en ladenblok zijn ideaal om uw werkplek overzichtelijk en georganiseerd te houden. Tijdens een drukke werkdag op kantoor stapelen de documenten zich ongemerkt op uw bureau op. Door alle losse spullen op te bergen in een ladenbox of brievenbak houdt u uw bureau netjes.

Boekensteun:

Een hulpmiddel dat voorkomt dat boeken omvallen in de boekenkast of op het bureau.

Bureau organizer:

De eenvoudige en efficiënte manier om kantoorbenodigdheden op één plek bij elkaar te houden, zodat u die direct bij de hand heeft. Met verschillende vakken voor bijvoorbeeld pennen, schaar, plakband, paperclips, memoblaadjes e.d.

Memoblokdispenser:

Memoblaadjes zijn ideaal om het overzicht te bewaren. Ze zijn heel handig en praktisch in gebruik. Vooral op kantoor zijn memoblokjes wel op elke werkplek te vinden. DiscountOffice.nl biedt voor alle formaten notitieblokjes de juiste dispenser.

Bureauaccessoires bij DiscountOffice.nl

Bij Discountoffice.nl vindt u een ruim assortiment aan bureau-toebehoren tegen scherpe prijzen. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste artikel of heeft u een andere vraag? Dan kunt u altijd bij onze klantenservice terecht. Als zakelijke klant kunt u daarnaast op rekening bestellen en daarmee achteraf betalen. Wel zo makkelijk. Ook voor al uw andere kantoorartikelen of werkplaats benodigdheden bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. Het hele assortiment wordt met zorg bij u geleverd.