Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Brievenbussen

Brievenbussen

Andere benamingen: Postbussen, Wandbrievenbussen, Brievenbussen op paal

Brievenbus kopen

Bent u op zoek naar een brievenbus, wandbrievenbus of een brievenbus op een paal? Bij DiscountOffice.nl vindt u de hoogste kwaliteit brievenbussen voor de voordeligste prijzen. Voor kantoorpanden, bedrijfspanden, bedrijventerreinen en voor vele andere bedrijven is een wandbrievenbus of een brievenbus op paal een goed alternatief, voor een brievenbus in de deur. Daarnaast is een brievenbus in de deur ook inbraakgevoeliger. Door het brede assortiment is er veel keus en alle artikelen hebben de scherpste prijs. Dit geldt voor het gehele assortiment van DiscountOffice.nl. Daarnaast is er een snelle levertijd. In de meeste gevallen is het vandaag besteld, de volgende werkdag in huis.

Wandbrievenbus, brievenbus op palen, staande brievenbus

Er is een zeer breed assortiment wandbrievenbussen bij DiscountOffice.nl. Er is keuze in materiaal, bijvoorbeeld RVS, staal, aluminium of plastic, dit wordt ook wel kunststof genoemd. Daarnaast zijn de brievenbussen ook in vele kleuren te bestellen. De meest verkochte brievenbussen zijn: groen, wit, zwart, rood of blauw. Ook de maten variëren in breedte, hoogte en lengte. Zo zijn er wandbrievenbussen van 30cm hoog, maar ook van 40 of 45 cm hoog. De meeste zijn voorzien van een slot. Dit betreft in vele gevallen een cilinderslot. Deze wandbrievenbussen zijn onder andere voor een bedrijfspand zeer geschikt.

De voordelige brievenbussen op paal zijn van hoge kwaliteit. En is een goede oplossing wanneer er geen andere bevestigingsmogelijkheden zijn. Of een brievenbus met een statief, deze zijn door de gebogen stalenpaal stevig en zien er mooi uit. Dit is bijvoorbeeld een “Bobi” brievenbus met een statief voor de “Bobi” brievenbus. Deze artikelen zijn scherp geprijsd en zijn ook geschikt voor bedrijfspanden en kantoorpanden. U kunt deze net als alle andere artikelen voor de voordeligste prijs bestellen bij DiscountOffice.nl.

Dropbox voor postpakketten

Een brievenbus voor postpakketten kunt u ook vinden in het brede aanbod van DiscountOffice.nl. Hiermee kunnen de bezorgers het pakket deponeren in een dropbox. Wat voor vele bedrijven een oplossing kan bieden, wanneer er niet de gehele dag een persoon aanwezig kan zijn op het afleveradres.

Voordeligste prijzen

Wanneer u de wandbrievenbus of een andere brievenbus wilt bestellen, dan bent u het voordeligste uit bij DiscountOffice.nl. Naast de scherpe prijzen, is er een zeer breed assortiment en zijn de levertijden kort.