Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bureaufietsen

Bureaufietsen

Andere benamingen: Deskbike

Bureaufietsen bestellen

Een bureaufiets kopen? Werk gezonder en fiets achter uw bureau! Wees productiever, creatiever en minder vermoeid!
Een bureaufiets of een deskbike is ideaal voor een dynamische werkplek. Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig verschillende modellen bureaufietsen om actief te blijven tijdens uw werkdag.
De meeste bureaufietsen worden snel geleverd. Bestel vandaag nog uw bureaufiets via DiscountOffice.nl en wordt ook fitter achter uw bureau!
Bestelt u namens een bedrijf, instelling of school dan kunt u bij DiscountOffice.nl ook op rekening bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.

De beste ergonomische werkplek

De beste ergonomische werkplek is een werkplek waar afwisselend zittend en staand gewerkt kan worden. Met een zit-sta bureau kunt u eenvoudig een afwisselende werkhouding realiseren. Afwisselend staand en zittend werken heeft veel gezondheidsvoordelen ten opzichte van het statisch zittend werken.
Maar als u werkt achter een zit-sta bureau wil dit niet zeggen dat u automatisch ook meer beweegt. Dan is een bureaufiets de ultieme oplossing!
Door een bureaufiets te combineren met een zit-sta bureau creëert u een echte dynamische werkplek waar zitten, staan en fietsen eenvoudig af te wisselen zijn.

Een wisselende werkhouding zorgt voor:

  • een betere doorbloeding van alle organen, weefsels en spieren;
  • een snellere stofwisseling en een betere afvoer van afvalstoffen;
  • hogere concentratie door een betere doorbloeding van de hersenen;
  • een energieker en fitter gevoel gedurende de dag maar ook op langere termijn.

Voordelen bureaufiets

Tijdens uw werk fietsen levert direct gezondheidsvoordelen op. Terwijl u werkt, fietst u zichzelf niet alleen fit, u werkt ook slimmer omdat het brein actief blijft doordat u beweegt.
De bureaufietsen die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn makkelijk in gebruik te nemen en eenvoudig te verplaatsen door het onderstel met wielen.
Vaak kunt u op een LCD scherm de tijd, snelheid, afstand en het aantal verbrande calorieën bijhouden.
De bureaufiets is eenvoudig aan te passen aan de persoonlijke behoeften van de gebruiker. De hoogte van het zitkussen en de tegendruk van de trappers zijn verstelbaar zodat u een optimale zitpositie en trapweerstand kunt creëren.
Het spinwiel werkt met een magnetisch systeem, waardoor het geluidloos is. Dat is prettig zowel voor de gebruiker als voor de collega’s in de nabije werkomgeving.
Ook kunt u bij DiscountOffice.nl bureaufietsen bestellen met een uitsparing voor uw telefoon of tablet.

Bureaufietsen met korting bestellen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u topkwaliteit bureaufietsen met korting, vervaardigd van hoogwaardige materialen geschikt voor jarenlang probleemloos gebruik.
Heeft u meerdere bureaufietsen nodig voor uw medewerkers? Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan voor meerdere deskbikes!